Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΠΙΝΕΛΛΗΣ Ο «μίστερ TΑΧΙS» που κυνηγά τη φοροδιαφυγή

  • Παρακολουθεί ηλεκτρονικά όλες τις εκκρεμότητες των συνεργατών του και των στελεχών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, διαβάζει τους κώδικες των λογισμικών διαφόρων προγραμμάτων του συστήματος ΤΑΧΙS για να έχει προσωπική άποψη για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι ανάδοχοι διαφόρων έργων,
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΠΙΝΕΛΛΗΣ Ο «μίστερ TΑΧΙS» που κυνηγά τη φοροδιαφυγή


Παρακολουθεί ηλεκτρονικά όλες τις εκκρεμότητες των συνεργατών του και των στελεχών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, διαβάζει τους κώδικες των λογισμικών διαφόρων προγραμμάτων του συστήματος ΤΑΧΙS για να έχει προσωπική άποψη για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι ανάδοχοι διαφόρων έργων, και έχει θέσει σε εφαρμογή σύνθετες διασταυρώσεις για να εντοπιστούν οι φοροφυγάδες. Πρόκειται για τον επικεφαλής του TΑΧΙS καθηγητή κ. Διομ. Σπινέλλη ο οποίος από τα έδρανα του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκε στη θέση του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Οικονομικών και ένας από τους στόχους του είναι οι πολίτες να συναλλάσσονται με την Εφορία εξ αποστάσεως. Είναι βαθύς γνώστης της τεχνολογίας και της πληροφορικής, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάριο στελεχών του Ηarvard Κennedy School of Government. Μάλιστα δεν θα είναι τυχαίο αν κάποιος τον συναντήσει στον Μαραθώνιο της Αθήνας καθώς έχει τρέξει το 2005, το 2007 και το 2008 με επιδόσεις που θα ζήλευαν ακόμη και αθλητές.


Πηγή Το ΒήμαΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης