Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ικανοποιημένη έφυγε η τρόικα.

  • Ανάπτυξη, ασφαλιστικό, αποκρατικοποιήσεις και Δημόσια Διοίκηση αποτέλεσαν το καρέ των θετικών διαπιστώσεων του μικτού κλιμακίου της ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ, ενώ αντίθετα ανησυχίες εξέφρασαν τα μέλη του κλιμακίου σχετικά με την πορεία του πληθωρισμού αλλά και τον βαθμό διατηρησιμότητας του ρυθμού αύξησης των εσόδων συνεπεία της ύφεσης.
Ικανοποιημένη έφυγε η τρόικα.

Ανάπτυξη, ασφαλιστικό, αποκρατικοποιήσεις και Δημόσια Διοίκηση αποτέλεσαν το καρέ των θετικών διαπιστώσεων του μικτού κλιμακίου της ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ, ενώ αντίθετα ανησυχίες εξέφρασαν τα μέλη του κλιμακίου σχετικά με την πορεία του πληθωρισμού αλλά και τον βαθμό διατηρησιμότητας του ρυθμού αύξησης των εσόδων συνεπεία της ύφεσης.

Το «ισοζύγιο» της επίσκεψης γνωστοποιήθηκε με επίσημη συνέντευξη Τύπου της τρόικας, όπου και διαπιστώθηκε ότι η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να περνά με επιτυχία τις εξετάσεις για τη μέχρι στιγμής υλοποίηση του μνημονίου στήριξης. Λίγο αργότερα, το υπουργείο Οικονομικών, τακτοποιώντας άλλη μία εκκρεμότητα, προχωρούσε στην αντικατάσταση των επιτρόπων του Δημοσίου στα ΔΣ των τραπεζών αλλά και στον ορισμό πέντε νέων μελών στο ΔΣ του ΟΤΕ.

Πηγή Κέρδος
Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης