Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΦΕΕ Ν. Ηρακλείου - Ενημερωτικό δελτίο για αιτήσεις επιδοματικού χαρακτήρα

ΕΦΕΕ Ν. Ηρακλείου - Ενημερωτικό δελτίο για αιτήσεις επιδοματικού χαρακτήρα
 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΠρος
Τους Φορολογούμενους  του Νομού Ηρακλείου

Κοινοποίηση: Μέλη της ΕΦΕΕ Ηρακλείου


Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου ενημερώνει τους πολίτες ότι η εξυπηρέτηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ENERGY PASS, FUELL PASS, Κοινωνικός Τουρισμός και Επιδότηση Ηλεκτρικών Συσκευών όπως και οποιαδήποτε άλλη αίτηση επιδοματικού χαρακτήρα, δεν αποτελεί συμβατική υποχρέωση επαγγελματία λογιστή.

Αυτή την περίοδο, ο κλάδος των επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών, είναι επιφορτισμένος με σωρεία δηλωτικών υποχρεώσεων, συμβατές με την επιστημονικότητα του κλάδου, οι οποίες έχουν καταληκτικές ημερομηνίες που αν δεν τηρηθούν επισύρουν βαριά πρόστιμα για το πελατολόγιο τους.
 
Το γεγονός ότι συνεχίζεται η πρακτική του ανοίγματος κάθε είδους πλατφόρμας Σαββατοκύριακα, με περιόδους υποβολής και λειτουργίας ελάχιστων εργάσιμων ημερών παραμένει αδιανόητο, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται μεγάλο ποσοστό φορολογούμενων πολιτών.

Η δε έλλειψη βασικών, απλών γνώσεων ψηφιακών μέσων, θεωρείται αναγκαία η επικοινωνία των φορολογούμενων με τους Λογιστές Φοροτεχνικούς ώστε να υποβληθεί η οποιαδήποτε απλή αίτηση.

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο κλάδος των Λογιστών – Φοροτεχνικών επανειλημμένα έχει ζητήσει από την πολιτεία, η λογική της πλατφόρμας να μην συμπίπτει με αργίες και καταληκτικές ημερομηνίες φορολογικών - εργατικών υποχρεώσεων.

Η χρήση των Κωδικών του taxisnet σε καμία περίπτωση σε υποδηλώνει ευθύνη και αρμοδιότητα του λογιστή. Η διαδικασία της αίτησης είναι εύκολη και μπορεί να την εκτελέσει ο οποιοσδήποτε. Όλες οι πλατφόρμες επιδοματικού χαρακτήρα είναι φιλικές προς τους χρήστες, αποφεύγοντας έτσι και την αμοιβή που θα καταβάλουν στον επαγγελματία Λογιστή Φοροτεχνικό.

Για τους παραπάνω λόγους όπως:

• Αποφύγετε να καλέσετε τα Λογιστικά για αιτήσεις επιδοματικού χαρακτήρα, ειδικά σε περίοδο που είναι επιφορτισμένα με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

• Σε περίπτωση που αναλάβει Λογιστικό – Φοροτεχνικό θα υπάρξει αμοιβή για την παραπάνω εύκολη διαδικασία.

Για το Δ.Σ της Ε.Φ.Ε.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

Ο Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο ΤΑΜΙΑΣ
ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΑΛΚΗΣ

Ο ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΛΟΣ
ΒΛΑΣΣΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης