Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών: «Χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που οργάνωσαν Ενώσεις λογιστών φοροτεχνικών σε όλη τη χώρα»

Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών: «Χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που οργάνωσαν Ενώσεις λογιστών φοροτεχνικών σε όλη τη χώρα»
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Χαιρετίζουμε τις εκατοντάδες συναδέλφους λογιστές φοροτεχνικούς που παραβρέθηκαν στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. στο Υπουργείο Οικονομικών.

Χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που οργάνωσαν δεκαπέντε Ενώσεις λογιστών φοροτεχνικών σε όλη τη χώρα.

Κοινός στόχος όλων μας είναι η επίλυση των χρόνιων κλαδικών προβλημάτων που έχουν δημιουργήσει οι πολιτικές των κυβερνήσεων και που ιδιαίτερα την τελευταία διετία οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο.

Με δεδομένο ότι ο χρόνος προετοιμασίας των κινητοποιήσεων ήταν περιορισμένος, αρκετές Ενώσεις στήριξαν έμπρακτα την πρωτοβουλία που πήρε η μεγαλύτερη Ένωση της χώρας, η Ε.Φ.Ε.Ε.Α., διοργανώνοντας και οι ίδιες ανάλογες κινητοποιήσεις κατά τόπους. Αυτό δείχνει τις δυνατότητες που έχουν οι Ενώσεις και η πλειοψηφία των συναδέλφων να κινητοποιηθούν.

Οι σημερινές κινητοποιήσεις στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις ήταν μια ισχυρή προειδοποίηση στην ηγεσία της πανελλήνιας ομοσπονδίας μας, της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., που όχι μόνο απείχε από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις,  αλλά κατά την προσφιλή της μέθοδο προσπάθησε να τις διαβάλλει ως …..  υποκινούμενες!!!

Καλούμε τους λογιστές να πυκνώσουν τις γραμμές της ΕΦΕΕΑ και των άλλων Ενώσεων, να δυναμώσουν οι αγωνιστικές φωνές και διεκδικήσεις.

Να ανατραπεί επιτέλους ο αρνητικός συσχετισμός και στην ομοσπονδία.

Οι σημερινές κινητοποιήσεις μπορούν και πρέπει να κλιμακωθούν. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.
 
ΑΘΗΝΑ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022   



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης