Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πρόταση για να μετατραπεί το υπουργείο Οικονομικών σε «υπερ - υπουργείο» θα υποβάλει το ΔΝΤ.

  • Όπως αποκάλυψε το «Έθνος της Κυριακής» το Ταμείο σε έκθεση του αναφέρει πως το υπουργείο Οικονομικών πρέπει να ελέγχει τα πάντα δηλαδή τόσο τις δαπάνες της κεντρικής όσο και της γενικής κυβέρνησης (νοσοκομεία , δήμοι, ασφαλιστικά ταμεία).
Πρόταση για να μετατραπεί το υπουργείο Οικονομικών σε «υπερ - υπουργείο» θα υποβάλει το ΔΝΤ.

Όπως αποκάλυψε το «Έθνος της Κυριακής» το Ταμείο σε έκθεση του αναφέρει πως το υπουργείο Οικονομικών πρέπει να ελέγχει τα πάντα δηλαδή τόσο τις δαπάνες  της κεντρικής όσο και της γενικής κυβέρνησης (νοσοκομεία , δήμοι, ασφαλιστικά ταμεία).

Τώρα όσον αφορά την μόνιμη εγκατάσταση  των ελεγκτών του ΔΝΤ στην Αθήνα οι πληροφορίες από την Ουάσιγκτον αναφέρουν πως σε πρώτη φάση θα έλθουν 50 στελέχη τα οποία θα έχουν ως βάση τους ή το υπουργείο Οικονομικών ή την Τράπεζα της Ελλάδος.

Θα ρίξουν ιδιαίτερο βάρος στον έλεγχο των δαπανών σε νοσοκομεία και ασφαλιστικά ταμεία καθώς εκτιμούν πως η διόγκωση τους οδήγησε σε εκτροχιασμό των ελλειμμάτων

Πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης