Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η Φορολογική Agenda 2010

  • Περιέχει όλα τα φορολογικά όπως διαμορφώθηκαν και λειτουργούν σήμερα (Μάιος 2010) κατανεμημένα σε 75 κεφάλαια ομοειδών διατάξεων γραμμένα συνοπτικά μεν αλλά με πληρότητα ως προς την ουσία καθώς και με ευρετήρια για εύκολη πρόσβαση στο ζητούμενο.


από τα Πρακτικά Φορολογικά Βοηθήματα
Αγαπητού Σ. Κράτση  Η Φορολογική Agenda 2010Περιέχει όλα τα φορολογικά όπως διαμορφώθηκαν και λειτουργούν σήμερα (Μάιος 2010) κατανεμημένα σε 75 κεφάλαια ομοειδών διατάξεων γραμμένα συνοπτικά μεν αλλά με πληρότητα ως προς την ουσία καθώς και με ευρετήρια για εύκολη πρόσβαση στο ζητούμενο.

Η Φορολογική Agenda 2010 είναι:
Έγκυρη και πρακτικά δομημένη για εύκολη χρήση,
Έγκαιρη γιατί κυκλοφορεί αμέσως μετά τις θεμελιώδεις τροποποιήσεις στα φορολογικά με τον νέο N.3842/23.4.2010
Πρακτική γιατί παρουσιάζει τις φορολογικές διατάξεις κατά τρόπο συστηματικό και κατανοητό με παραδείγματα και επεξηγήσεις ώστε να είναι προσιτή και εύχρηστη.

Με την Φορολογική Agenda 2010 καταφέραμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατόν στην φορολογική ενημέρωση αυτή την δύσκολη για όλους μας εποχή.


Για παραγγελίες στο Τηλ.: 210-9817047

Διατίθεται και σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία οικονομικών εκδόσεων.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης