Αποτελέσματα live αναζήτησης

Λογιστικός Σύλλογος Μυκόνου: Εκλογή νέου Δ.Σ. και ανακοίνωση σχετικά με απόπειρες εξαπάτησης επιχειρήσεων και φορολογούμενων

Λογιστικός Σύλλογος Μυκόνου: Εκλογή νέου Δ.Σ. και ανακοίνωση σχετικά με απόπειρες εξαπάτησης επιχειρήσεων και φορολογούμενων

Μύκονος, 24/05/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ

Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, σας ανακοινώνουμε ότι ο Λογιστικός Σύλλογος Μυκόνου, έχει εκλέξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την 14/04/2022, ημέρα Πέμπτη, στην Μύκονο.

Το νέο Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε Σώμα αποτελείται από τα εξής αξιότιμα μέλη του Συλλόγου μας:

Πρόεδρος : Μακρής Άγγελος
Αντιπρόεδρος : Πανταρώτας Νικόλαος
Γενική Γραμματέας : Αικατερίνη Σταύρου
Ταμίας : Κουνουπιώτης Ευάγγελος
Μέλος : Ελευθερίου Κυριάκος
Αναπληρωματικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου :
1) Αποστόλου Άννα
2) Αυγουστίνος Διονύσιος

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, για την συνδρομή τους και την βοήθεια που προσέφεραν, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες των εκλογών του Συλλόγου μας και της συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα και όλα τα αξιότιμα μέλη του Συλλόγου μας συνολικά, τις κυρίες και τους κυρίους συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς, για την συμμετοχή και την παρουσία τους, στην Συνέλευση του Συλλόγου μας και την διενέργεια των εκλογών, καθώς βεβαίως και για την ψήφο τους.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Μυκόνου, για την διάθεση της αίθουσας του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου, προκειμένου να ολοκληρώσουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, την κύρια Καμμή Άννα υπεύθυνη του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού, για την κατά το δυνατόν συντομότερη ανταπόκριση τους στο αίτημα μας, αντιστοίχως τον Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου, καθώς και την δικηγόρο, κυρία Μπάτσαλα Μαρία, που παρίστατο ως δικαστικός αντιπρόσωπος κατά την διενέργεια και την ολοκλήρωση των εκλογών.

Ευχόμαστε καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και ευελπιστούμε σε μία άριστη συνεργασία μεταξύ των μελών μας. Ελπίζουμε ο Σύλλογος μας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή συνδικαλιστική και όχι μόνο, υποστήριξη στα μέλη του, κυρίως για την αντιμετώπιση των σοβαρότατων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επιστημονικός, επαγγελματικός κλάδος των Λογιστών – Φοροτεχνικών, ο οποίος ανέλαβε ένα βαρύτατο φορτίο Πανελλαδικά και μέσα από τις πλέον αντίξοες και δύσκολες συνθήκες μέχρι και σήμερα, έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με αυτοθυσία και αυταπάρνηση.

Οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί στην Μύκονο, όπως έπραξαν και συνεχίζουν να πράττουν οι κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, σε ολόκληρη την χώρα, έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου και ευρύτερα σε όλη την Ελληνική κοινωνία και τους πολίτες της, στις επιχειρήσεις, στους επιτηδευματίες, στους εργαζόμενους και σε κάθε έναν άνθρωπο ο οποίος χρειάστηκε υποστήριξη από το επάγγελμα και την επιστημονική ιδιότητα του Λογιστή – Φοροτεχνικού, ενώ παράλληλα συνεργάστηκαν άψογα, με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και ευσυνειδησία με όλους τους κρατικούς και δημόσιους φορείς, τοπικά στο νησί μας, αλλά και Πανελλαδικά.

Ολοκληρώνοντας, σας γνωρίζουμε, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου μας, επιθυμούμε, την άριστη συνεργασία με όλους τους αρμόδιους κρατικούς, δημόσιους, δημοτικούς και ιδιωτικούς φορείς, στην Μύκονο, ευρύτερα στις Κυκλάδες, αλλά και Πανελλαδικά, καθώς επίσης και με τα τοπικά Σωματεία και τους Συλλόγους του νησιού μας και εφόσον μας το ζητήσετε, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε συμβουλές, να συνδράμουμε στην εξεύρεση λύσεων και να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση προβλημάτων, σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τις μεταξύ μας συναλλαγές ή οποτεδήποτε κριθεί αναγκαία η συμμετοχή της επιστημονικής ιδιότητας και του επαγγέλματος του Λογιστή – Φοροτεχνικού.

Μύκονος, 25/05/202

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΥΚΟΝΟΥ
Δ.Ο.Υ. ΜΥΚΟΝΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κατόπιν των συνεχόμενων καταγγελιών που δεχθήκαμε από συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς, οι οποίες αποδεδειγμένα δεν αφορούν μόνο μεμονωμένα περιστατικά, αλλά κατά επανάληψη, σοβαρότατες περιπτώσεις προσπάθειας εξαπάτησης των φορολογουμένων, ο Λογιστικός Σύλλογος Μυκόνου, ενημερώνει, όλες τις αρμόδιες κρατικές και δημοτικές αρχές, το Επιμελητήριο Κυκλάδων, τους τοπικούς Επαγγελματικούς Συλλόγους και τα τοπικά Επαγγελματικά Σωματεία και οποιονδήποτε αρμόδιο και εμπλεκόμενο ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα, ότι άγνωστοι επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον πελάτη, του Λογιστή – Φοροτεχνικού, επικαλούμενοι ότι είναι συνεργάτες του λογιστή/λογίστριας και προσπαθούν να αποσπάσουν τις οποιεσδήποτε πληροφορίες, π.χ. : στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, κωδικούς TAXISNET κ.λ.π. ή το οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο του πελάτη του λογιστή.

Παρακαλούμε θερμά τους πολίτες, τους επιτηδευματίες και κάθε έναν φορολογούμενο πολίτη στην Μύκονο, να μην διαθέσει κανένα προσωπικό δεδομένο του, π.χ. τραπεζικό λογαριασμό, κωδικούς TAXISNET κ.λ.π. σε ουδεμία περίπτωση και για ουδέν λόγο, παρά μόνο εφόσον επιβεβαιώσει ότι πρόκειται όντως για επικοινωνία που πραγματοποιείται από τον λογιστή/λογίστρια του ή συνεργάτη του, στα πλαίσια της μεταξύ τους επαγγελματικής συνεργασίας.

Επίσης παρακαλούμε και όσους συναδέλφους δεν συμμετέχουν ως μέλη στον Σύλλογο μας, αλλά δραστηριοποιούνται στην Μύκονο, όπως ενημερώσουν με βάσει τα ανωτέρω, άμεσα τους πελάτες τους, προκειμένου να προβλεφθεί ή πιθανότητα εξαπάτησης τους και βεβαίως τις αρμόδιες αρχές, εφόσον προκύψει προσπάθεια εξαπάτησης.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Μακρής Άγγελος

Ο Αντιπρόεδρος
Πανταρώτας Νικόλαος

Η Γενική Γραμματέας
Σταύρου Αικατερίνη

Ο Ταμίας
Κουνουπιώτης Ευάγγελος

Το Μέλος
Ελευθερίου ΚυριάκοςΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης