Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δελτίο Τύπου Από το Συμβούλιο Λογιστικής Τυποποίησης ΕΛΤΕ

6 Δεκέμβριου 2005 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2005 επισκέφτηκε την ΕΛΤΕ πενταμελής αντιπροσωπεία διευθυντικών στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας....

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2005 επισκέφτηκε την ΕΛΤΕ πενταμελής αντιπροσωπεία διευθυντικών στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα εφαρμογής των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων στη Λ. Δ. της Κίνας και την εισαγωγή του ελεγκτικολογιστικού θεσμού στη χώρα αυτή.
Στη συνάντηση μετείχαν από την Ελληνική πλευρά ο πρόεδρος της ΕΛΤΕ κ. Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος και οι πρόεδροι του Συμβουλίου Λογιστικής Τυποποίησης και του Συμβουλίου Ποιοτικού Ελέγχου κύριοι Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και Αναστάσιος Πρωτοπαππάς καθώς και ο Γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΛΤΕ  κύριος Χρήστος Νούνης.
Η Ελληνική Αντιπροσωπεία παρέθεσε γεύμα στους ξένους επισκέπτες της κατά τη διάρκεια του οποίου εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η διάθεση για σύσφιγξη της συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών των δύο χωρών που είναι υπεύθυνες  για την εποπτεία του ελεγκτικολογιστικού θεσμού.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης