Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εστάλη στον Εισαγγελέα ο φάκελος για την κακοδιαχείριση στα ΕΛΤΑ .

  • Στον εισαγγελέα στέλνει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων όσες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης διαπιστώνονται στα ΕΛΤΑ. «Χθες χαρακτήρισα ως παράδειγμα κακοδιαχείρησης και φαυλότητας τον ΟΣΕ. Να προσθέσω σήμερα ότι τέτοιο παράδειγμα είναι και τα ΕΛΤΑ» δήλωσε ο Δημήτρης Ρέππας, με αφορμή δημοσιεύματα για ατασθαλίες την περίοδο 2004-2009.
Εστάλη στον Εισαγγελέα ο φάκελος για την κακοδιαχείριση στα ΕΛΤΑ .
        
Στον εισαγγελέα στέλνει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων όσες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης διαπιστώνονται στα ΕΛΤΑ. «Χθες χαρακτήρισα ως παράδειγμα κακοδιαχείρησης και φαυλότητας τον ΟΣΕ. Να προσθέσω σήμερα ότι τέτοιο παράδειγμα είναι και τα ΕΛΤΑ» δήλωσε ο Δημήτρης Ρέππας, με αφορμή δημοσιεύματα για ατασθαλίες την περίοδο 2004-2009.

«Αυτά που πρέπει να κάνουμε, τα κάνουμε, κάνουμε αλλαγές και αποδίδουμε ευθύνες. Όπου χρειάζεται, παρεμβαίνει ο εισαγγελέας» είπε ο κ. Ρέππας και πρόσθεσε: «Δόθηκαν εντολές στον πρόεδρο των ΕΛΤΑ να πάρει γρήγορες αποφάσεις. Πάφθηκε στέλεχος του οργανισμού. Η έρευνα συνεχίζεται. Δυστυχώς, αυτό είναι το πρόβλημα του κράτους και του Δημοσίου και πρέπει να δίνουμε λύσεις».

Ο κ. Ρέππας δήλωσε, επίσης, ότι κάποιες αποθήκες του ΟΣΕ στον Ασπρόπυργο είχαν μισθωθεί από τον «Αθήνα 2004» για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόσθεσε ότι πέρυσι είχαν καταβληθεί ενοίκια 4,5 εκατ. ευρώ, αλλά από τότε και μετά φαίνεται ότι κάποιοι έκαναν προφορικές συμφωνίες με ιδιώτες και, ενώ τις χρησιμοποιούν αυτοί, ο ΟΣΕ πληρώνει και το νερό και το ρεύμα».

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Βγενόπουλου, ο υπουργός ανέφερε ότι όποιος έχει επιλέξει τη δημόσια ζωή και την πολιτική, γνωρίζει ότι είναι εκτεθειμένος και στην κακόπιστη κριτική. «Τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να είναι έτοιμα να ελεγχθούν και να αποδεχθούν τις ευθύνες τους αν υπάρχουν» είπε.

Διευκρίνησε ότι η επιτροπή διαγωνισμού για την άγονη γραμμή ήταν η ίδια και ότι ο ίδιος δεν την άλλαξε. «Σκεφθείτε αν την είχα αλλάξει πριν γίνει ο διαγωνισμός» πρόσθεσε.

Ο κ. Ρέππας πρόσθεσε ότι παρακαλεί τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να εντρυφήσουν στον φάκελο και ο ίδιος θα πρωτοστατήσει στην απόδοση ευθυνών.

Τέλος, αναφερόμενος στα θέματα λειτουργίας του υπουργείου, είπε ότι υπήρξε επαναδιαπραγμάτευση με τους ιδιοκτήτες των κτηρίων, που στεγάζονται οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εργων και επετεύχθη κέρδος 17%, ενώ υπήρξαν μεγάλες περικοπές και στα έξοδα καθαριότητας και φύλαξης των κτηρίων του υπουργείου.

Πηγή ΚέρδοςΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης