Αποτελέσματα live αναζήτησης

Έκπτωση 10% σε όλες τις νέες εγγραφές ως 20 Ιουνίου 2010 για το δίπλωμα ACCA από την PwC Academy!

14 Μάιου 2010 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Έκπτωση 10% σε όλες τις νέες εγγραφές ως 20 Ιουνίου 2010 για τον επαγγελματικό τίτλο ACCA (Association of Chartered Certified Accountants ) από την PwC Academy. Η PwC Academy προσαρμόζεται για άλλη μια φορά στις εξελίξεις της αγοράς, συνειδητοποιώντας την ανάγκη για πιο αποτελεσματική και ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση σε χαμηλότερες τιμές. Για να εγγραφείτε στο ACCA και να λάβετε 10% έκπτωση καλέστε άμεσα στο 210-6899000. Εγγραφές μετά την 20η Ιουνίου θα χρεωθούν με τις κανονικές τιμές της PwC Academy.
Έκπτωση 10% σε όλες τις νέες εγγραφές ως 20 Ιουνίου 2010 για το δίπλωμα ACCA από την PwC Academy!


 Έκπτωση 10% σε όλες τις νέες εγγραφές ως 20 Ιουνίου 2010 για τον επαγγελματικό τίτλο ACCA (Association of Chartered Certified Accountants ) από την PwC Academy. Η PwC Academy προσαρμόζεται για άλλη μια φορά στις εξελίξεις της αγοράς, συνειδητοποιώντας την ανάγκη για πιο αποτελεσματική και ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση σε χαμηλότερες τιμές. Για να εγγραφείτε στο ACCA και να λάβετε 10% έκπτωση καλέστε άμεσα στο 210-6899000. Εγγραφές μετά την 20η Ιουνίου θα χρεωθούν με τις κανονικές τιμές της PwC Academy.
 
Επίσης, προσφέρονται ποικίλες εκπτώσεις σε φοιτητές, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου που φτάνουν το 10% και αφορούν όλα τα προγράμματα της PwC Academy. Επιπροσθέτως, υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης ειδικών εκπτώσεων μέχρι και  25% ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών προς κάθε ενδιαφερόμενο ανεξαρτήτου επιλογής προγράμματος.

Παράλληλα με τις εκπτώσεις η PwC Academy συνεχίζει δυναμικά την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας πιστοποιημένων προγραμμάτων. Τον Απρίλιο, απέκτησε την πιστοποίηση ISO 9001:2008, για την ποιότητα των υπηρεσιών της σε επίπεδο διαδικασιών και οργάνωσης πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις για την αποτελεσματική ικανοποίηση των μαθητών της.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε από το ACCA, ότι συγκεκριμένα προγράμματα που προσφέρει η PwC Academy πληρούν τις προϋποθέσεις για την απόκτηση εκπαιδευτικών μορίων (Continuing Professional Development credits-CDPs) που απαιτούνται από τους κατόχους επαγγελματικών τίτλων σπουδών κάθε χρονιά.

Τέλος, τα αποτελέσματα των μαθητών της PwC Academy σε όλα τα μαθήματα του ACCA για το εξάμηνο του Δεκεμβρίου 2009 ξεπέρασαν τα όρια που απαιτούνται για την πιστοποίηση Platinum του ACCA και έτσι μέσα στο 2010 αναμένονται ακόμα περισσότερες διακρίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2008 που ιδρύθηκε η PwC Academy, έχει λάβει πολύ σημαντικές πιστοποιήσεις ποιότητας, όπως εγκεκριμένος χρυσός εκπαιδευτικός συνεργάτης «Gold Status» του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) της Μ. Βρετανίας, πιστοποιημένος εκπαιδευτικός συνεργάτης του Institute of Chartered Accountants of England & Wales (ICAEW) της Μ. Βρετανίας καθώς και πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο προετοιμασίας του Chartered Financial Analyst (CFA) του Ινστιτούτου των ΗΠΑ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα της PwC Academy, επισκεφτείτε το www.pwcacademy.gr .



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης