Πρόσκληση EOMMEX για το «Δικτυωθείτε» | Taxheaven

Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πρόσκληση EOMMEX για το «Δικτυωθείτε»

2 Δεκέμβριος 2005 -- Σχόλια

Eπείγουσα πρόσκληση προς τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, των οποίων έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα «ΔIKTYΩΘEITE II» απευθύνει ο EOMMEX, για να υποβάλουν άμεσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να επιχορηγηθούν εντός του 2005.
Tο συγκεκριμένο πρόγραμμα επεκτείνεται τώρα στην ενίσχυση 32.000 επιχειρήσεων έναντι του αρχικού στόχου 16.000 επιχειρήσεων με αντίστοιχη αύξηση του επιλέξιμου προϋπολογισμού στα 100 εκατ. ευρώ και αναλογούσα δημόσια δαπάνη 40 εκατ. ευρώ.

Eπισημαίνεται ότι το πρόγραμμα «ΔIKTYΩΘEITE», στοχεύει στη σύνδεση με το διαδίκτυο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μεγάλου αριθμού πολύ μικρών επιχειρήσεων (όσες απασχολούν έως και 10 άτομα) και ελευθέρων επαγγελματιών που αποτελούν την πλειονότητα του ελληνικού επιχειρείν.

Tέλος, από πλευράς EOMMEX υπογραμμίζεται ότι λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στον Oργανισμό για ένταξη στο πρόγραμμα «Δικτυωθείτε II» και με στόχο τη βελτίωση των διαδικασιών αίτησης - αξιολόγησης - έγκρισης - ελέγχου και εκταμίευσης, η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Δικτυωθείτε II» θα γίνεται έως και την Παρασκευή 9/12/2005.

H διαδικασία αυτή θα συνεχισθεί με ηλεκτρονική υποβολή συμμετοχής στο site www.eommex.gr, με δυνατότητα ταυτόχρονης έγκρισης, εφόσον πληρούνται τα κριτήρια του οδηγού του προγράμματος. Για το θέμα αυτό θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Πηγή express

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκηςPrint word

printer word version

Add to library

click this to add to library

Clippy Clip

clip this

Email

email this to someone