Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο Όμιλος Artion ανακοινώνει τη δημιουργία 50 νέων θέσεων εργασίας

12 Απρίλιου 2022 Σχόλια
Ο Όμιλος Artion ανακοινώνει τη δημιουργία 50 νέων θέσεων εργασίας


Ο Όμιλος ARTION, ένας εκ των πλέον ιστορικών Ελληνικών Ομίλων, ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία 50 νέων θέσεων εργασίας για την διετία 2022 και 2023.

Εδώ και 40 χρόνια, ο Όμιλος ARTION πρωταγωνιστεί στον χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και έχει διακριθεί για τη συνέπεια και την ποιότητα στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση των στελεχών και συνεργατών του σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς επίσης και στη μεταλαμπάδευση γνώσης σε νεοεισελθέντες λογιστές-φοροτεχνικούς του κλάδου μέσω της ARTION ACADEMY.

Η ανακοίνωση των νέων θέσεων είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα του Ομίλου για την πεποίθηση της ανοδικής πορείας της ελληνικής οικονομίας, ακόμη και σε τόσο αβέβαιους για την παγκόσμια κοινότητα, καιρούς.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Γ. Δαλιάνης δήλωσε:
«Παρά τις δυσκολίες και την αβεβαιότητα που επέφερε η πανδημία στη χώρα μας, στον Όμιλο ARTION, όχι μόνον στηρίξαμε τους ανθρώπους μας αλλά ήδη έχουμε προχωρήσει στη δημιουργία 50 νέων θέσεων για την επόμενη διετία. Το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι για εμάς το πολυτιμότερο για την επιτυχία και την ανάπτυξη του Ομίλου μας όλα αυτά τα χρόνια.
Επενδύουμε σε νέες θέσεις και νέες τεχνολογίες επιδιώκοντας να δημιουργούμε στελέχη υψηλής κατάρτισης με προοπτικές και γνώση
».Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης