Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση σχετικά με την αξιοποίηση των οριστικών δηλώσεων παρακράτησης φόρου μισθωτών υπηρεσιών και των βεβαιώσεων αποδοχών για υπηρεσίες του Δημοσίου .

10 Μάιου 2010 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομικών προχωράει στην αξιοποίηση των οριστικών δηλώσεων παρακράτησης φόρου μισθωτών υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ. - Έντυπο Ε7) και των βεβαιώσεων αποδοχών για υπηρεσίες του Δημοσίου, οι οποίες υποβλήθηκαν στη Γ.Γ.Π.Σ. και στις Δ.Ο.Υ. και αφορούν εισοδήματα του 2009.
Ανακοίνωση σχετικά με την αξιοποίηση των οριστικών δηλώσεων παρακράτησης φόρου μισθωτών υπηρεσιών και των βεβαιώσεων αποδοχών για υπηρεσίες του Δημοσίου .

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομικών προχωράει στην αξιοποίηση των οριστικών δηλώσεων παρακράτησης φόρου μισθωτών υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ. - Έντυπο Ε7) και των βεβαιώσεων αποδοχών για υπηρεσίες του Δημοσίου, οι οποίες υποβλήθηκαν στη Γ.Γ.Π.Σ. και στις Δ.Ο.Υ. και αφορούν εισοδήματα του 2009.

Συγκεκριμένα, η Γ.Γ.Π.Σ., κατά την εκκαθάριση των Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων του οικονομικού έτους 2010, προχωράει πλέον στη διασταύρωση των παραπάνω πληροφοριών με τα στοιχεία που υποβάλλονται με τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος, ώστε να εντοπιστούν περιπτώσεις απόκρυψης πρόσθετου εισοδήματος ή αναληθούς βεβαίωσης κρατήσεων. Οι περιπτώσεις στις οποίες διαπιστώνονται διαφορές, θα αποστέλλονται στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για έλεγχο.

 



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης