Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δελτίο - Τύπου. Ειδικό Πρόγραμμα Διεύρυνσης της Τουριστικής Περιόδου με Επιχορήγηση των Ασφαλιστικών Εισφορών Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Δωδεκάμηνης Λειτουργίας

  • Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει ότι, το ειδικό πρόγραμμα διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την επαναπρόσληψη 50.000 ανέργων σε εποχικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις θα διευρυνθεί ώστε, να συμπεριλάβει και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις δωδεκάμηνης λειτουργίας.
Δελτίο - Τύπου. Ειδικό Πρόγραμμα Διεύρυνσης της Τουριστικής Περιόδου με Επιχορήγηση των Ασφαλιστικών Εισφορών Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Δωδεκάμηνης Λειτουργίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού  ανακοινώνει ότι, το ειδικό πρόγραμμα διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την επαναπρόσληψη 50.000 ανέργων σε εποχικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις θα διευρυνθεί ώστε, να συμπεριλάβει και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις δωδεκάμηνης λειτουργίας.

Η έναρξη υποβολής αιτήσεων για τις εποχικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ξεκίνησε ήδη την Δευτέρα 26 Απριλίου 2010, ενώ για τις επιχειρήσεις δωδεκάμηνης λειτουργίας θα αρχίσει αμέσως μετά την υπογραφή της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Η ακριβής ημερομηνία έναρξης υποβολής θα ανακοινωθεί με νεώτερο δελτίο τύπου του Οργανισμού.
Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης