Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σύλλογος Εφοριακών Ν. Θεσ/κης-Κιλκίς-Χαλκιδικής: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε συγχώνευση εφοριών»

Σύλλογος Εφοριακών Ν. Θεσ/κης-Κιλκίς-Χαλκιδικής: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε συγχώνευση εφοριών»


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΚΙΛΚΙΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
www.eforiakos.com


Θεσσαλονίκη, 20/01/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΦΟΡΙΩΝ

Ο Σύλλογος Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Χαλκιδικής, εναρμονιζόμενος και με την αντίστοιχη πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του 28ου Συνεδρίου της ΠΟΕ-ΔΟΥ, δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετος σε κάθε περαιτέρω συγχώνευση ΔΟΥ, όπως της Η' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης με τη ΔΟΥ Καλαμαριάς που ήδη είναι σε εξέλιξη. Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα υποβάθμισης των υπηρεσιών μας και της δουλειάς μας με περαιτέρω αύξηση του ήδη δυσβάσταχτου φόρτου εργασίας, που οδηγεί στη μη ομαλή και αναποτελεσματική λειτουργία των φορολογικών υπηρεσιών μας. Άλλωστε, είναι γεγονός ότι η αποτυχημένη συγχώνευση της Δ.Ο.Υ. ΣΤ' Θεσσαλονίκης με την Δ' Θεσσαλονίκης πριν από 2 χρόνια, μόνον επιπλέον σοβαρά υπηρεσιακά και λειτουργικά προβλήματα έχει δημιουργήσει, που παραμένουν άλυτα έως και σήμερα!!!

Η φορολογική διοίκηση της ΑΑΔΕ, δίχως σχέδιο και επίγνωση, εν μέσω κορύφωσης της πανδημίας και χιλιάδων κρουσμάτων καθημερινά, προχωρεί στη παραπάνω συγχώνευση με κατεπείγουσες διαδικασίες, χωρίς να διασφαλίζονται ούτε οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας στις εξαιρετικά προβληματικές κτιριακές υποδομές στέγασης των υπηρεσιών μας. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι και η «υποτιθέμενη» ψηφιοποίηση των υπηρεσιών μας μόνο επιπλέον γραφειοκρατία έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής, με συνέπεια την μη άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, παρά την υπερπροσπάθεια των συναδέλφων.

Ως Σύλλογος Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Χαλκιδικής, διεκδικούμε:
• Ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συγχωνεύσεων ΔΟΥ
• ΔΟΥ Α' τάξης παντού, με έλεγχο και δικαστικό
• Προσλήψεις προσωπικού για κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων
• Κανείς συνάδελφος δεν οφείλει να επωμιστεί το βάρος και το κόστος των μετακομίσεων - συγχωνεύσεωνΓια το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΕΣΤΗΣ ΙΖΔΡΑΣ
Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης