Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ. Παπακωσταντίνου: Νέες μεταρρυθμίσεις μέχρι το καλοκαίρι - Κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και στοιχείων.

30 Μάρτιου 2010 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Νέες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σχεδιάζει η κυβέρνηση και μάλιστα μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν παρθεί οι αποφάσεις για τις περισσότερες αυτές, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Κ. Γ. Παπακωσταντίνου.
Γ. Παπακωσταντίνου: Νέες μεταρρυθμίσεις μέχρι το καλοκαίρι - Κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και στοιχείων.

Νέες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σχεδιάζει η κυβέρνηση και μάλιστα μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν παρθεί οι αποφάσεις για τις περισσότερες αυτές, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Κ. Γ. Παπακωσταντίνου. Επίσης, ο υπουργός μιλώντας, σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα το φορολογικό νομοσχέδιο, σχολίασε και την έκδοση του 7ετούς ομόλογου την οποία χαρακτήρισε επιτυχή.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός υπερασπίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο απέναντι στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για "επανάσταση που καλύπτει σχεδόν όλες τις πτυχές του φορολογικού συστήματος" - ένα πλέγμα τομών που θα ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι, διαμορφώνοντας ένα τελείως διαφορετικό τοπίο. Ωστόσο, "δεν είναι δυνατόν να γίνουν όλα σε τρεις μήνες. Έχουμε ήδη προγραμματίσει μια σειρά δράσεων. Και δεν ξεχνάμε το ζήτημα της κωδικοποίησης της φορολογικής νομοθεσίας και της κατάργησης του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων".

"Ξέρουμε ότι οι πολίτες μας στηρίζουν και θα κάνουμε ό, τι το δυνατόν για να μην τους απογοητεύσουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας πως καμία ευρωπαϊκή απόφαση δεν πρόκειται να αντικαταστήσει την απαρέγκλιτη τήρηση των δεσμεύσεων της χώρας, όπως αυτές καταγράφονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης