Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανδ. Λοβέρδος: «Σε 8 εβδομάδες η ψήφιση του σ/ν για το ασφαλιστικό»

  • Ολοκληρώθηκε ο κοινωνικός διάλογος για το ασφαλιστικό, με την παράδοση του πολυσέλιδου υπομνήματος της Επιτροπής Ειδικών στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Ο υπουργός Εργασίας, κ. Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο σε οκτώ εβδομάδες.
Ανδ. Λοβέρδος: «Σε 8 εβδομάδες η ψήφιση του σ/ν για το ασφαλιστικό»
.
Ολοκληρώθηκε ο κοινωνικός διάλογος για το ασφαλιστικό, με την παράδοση του πολυσέλιδου υπομνήματος της Επιτροπής Ειδικών στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Ο υπουργός Εργασίας, κ. Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο σε οκτώ εβδομάδες.

Στο πόρισμα της Επιτροπής Ειδικών διατυπώνονται θέσεις και απόψεις των μελών της που αφορούν στην αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων, στην ενοποίηση των Ταμείων σε ένα, στον έλεγχο των δαπανών υγείας και φαρμακευτικών, σε δέσμη μέτρων για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής, στο διαχωρισμό των κλάδων υγείας από τον κλάδο των συντάξεων και στην αντιμετώπιση της διαδοχικής ασφάλισης. Ο υπουργός Εργασίας πρόσθεσε ότι το νέο ασφαλιστικό σύστημα θα τεθεί σε εφαρμογή στην ολοκληρωμένη μορφή του το 2018. Ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ακόμα ότι όσοι θεμελιώνουν και θα θεμελιώσουν τα δικαιώματα τους ως το 2013 δεν θα θιγούν ακόμα και αν συνταξιοδοτηθούν στη συνέχεια.

Πηγή Κέρδος


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης