Αποτελέσματα live αναζήτησης

Το ψηφισθέν νομοσχέδιο για τις στρατηγικές επενδύσεις, τα πρόστιμα απώλειας ΦΗΜ και μη τήρησης βιβλίων και τη ρύθμιση για την επιχορήγηση ΕΣΠΑ λογιστών

1 Δεκέμβριου 2021
Το ψηφισθέν νομοσχέδιο για τις στρατηγικές επενδύσεις, τα πρόστιμα απώλειας ΦΗΜ και μη τήρησης βιβλίων και τη ρύθμιση για την επιχορήγηση ΕΣΠΑ λογιστών
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

Δείτε το ψηφισθέν σχέδιο νόμου με τίτλο «Στρατηγικές επενδύσεις και βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος μέσω της επιτάχυνσης διαδικασιών στις ιδιωτικές και στρατηγικές επενδύσεις, δημιουργία πλαισίου για τις εταιρείες τεχνοβλαστούς και άλλες επείγουσες διατάξεις για την ανάπτυξη» όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής.

Δείτε τις σχετικές ειδήσεις του κόμβου «Αφορολόγητη και ακατάσχετη η επιχορήγηση ΕΣΠΑ για λογιστές - Παράταση ολοκλήρωσης επενδυτικών σχεδίων ν. 3299/2004 και 3908/2011» και «Τροποποιήσεις στα πρόστιμα απώλειας ΦΗΜ και μη τήρησης βιβλίων - Τροποποίηση του άρθρου 71Α του ΚΦΕ για τα κίνητρα ευρεσιτεχνίας»

Μπορείτε να δείτε το νομοσχέδιο ή να κάνετε λήψη από εδώ:


O browser δεν υποστηρίζει pdf viewεr. Κατεβάστε το έγγραφο από εδώ: Download PDFΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης