Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΔEN τίθεται ζήτημα περικοπής του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα .

  • ΔEN τίθεται ζήτημα περικοπής του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα υπογράμμισε χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο επιχειρηματικός κόσμος δεν έχει θέσει ούτε πρόκειται να θέσει ζήτημα απελευθέρωσης των απολύσεων, αλλά θεωρεί ότι πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για την άρση της μονιμότητας στον δημόσιο τομέα.
Παρέμβαση από ΣΕΒ για κοινωνική... ειρήνη.      

ΔEN τίθεται ζήτημα περικοπής του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα υπογράμμισε χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο επιχειρηματικός κόσμος δεν έχει θέσει ούτε πρόκειται να θέσει ζήτημα απελευθέρωσης των απολύσεων, αλλά θεωρεί ότι πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για την άρση της μονιμότητας στον δημόσιο τομέα. Μετά από μακρά περίοδο σιωπής και με σαφέστατη την πρόθεση να στηρίξει «τα οδυνηρά, άδικα, αλλά αναπόφευκτα μέτρα» που έλαβε η κυβέρνηση και να συμβάλει στην αποκατάσταση του κλίματος ηρεμίας στην οικονομία και την κοινωνία .Eπίσης κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε συρρίκνωση του μεταπολιτευτικού κράτους, απελευθέρωση των αγορών και άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

 


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης