Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: «Παρά πολύ πιθανή η ανακοίνωση παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των πινάκων προσωπικού»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: «Παρά πολύ πιθανή η ανακοίνωση παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των πινάκων προσωπικού»

Δελτίο Τύπου

Συνάδελφοι,

Ανάμεσα στις ασφυκτικές προθεσμίες που ερχόμαστε αντιμέτωποι, είναι και ο ετήσιος πινάκας προσωπικού που λήγει στις 31.10.2021.

Η ΠΟΛ έχει αιτηθεί την παράταση της προθεσμίας και έπειτα από επικοινωνία με ΕΡΓΑΝΗ ενημερωθήκαμε ότι και από την υπηρεσία τους έχουν σταλεί στοιχεία για τις υποβολές προς το Υπουργείο και αιτούνται παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας τουλάχιστον μέχρι 31.11. Η αίτηση της υπηρεσίας είναι στο γραφείο του Υπουργού και αναμένεται κάποια εξέλιξη εντός των ημερών.

Ταυτόχρονα και από την πλευρά του Υπουργείου ενημερωθήκαμε, ανεπισήμως βεβαία, ότι «είναι παρά πολύ πιθανή η ανακοίνωση παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των πινάκων προσωπικού».

Θεωρούμε ότι το υπουργείο θα έπρεπε ήδη να έχει δώσει λύση στο θέμα ώστε να μην είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές όπου ζητάμε παράταση και το υπουργείο αποφασίζει στο παρά ένα.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώσουμε εκ νέου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
27/10/2021Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης