Αποτελέσματα live αναζήτησης

myDATA: Συνοπτικό εγχειρίδιο από τον κόμβο TAXHEAVEN (ενημερωμένο)

12 Νοέμβριου 2021 Σχόλια
myDATA: Συνοπτικό εγχειρίδιο από τον κόμβο TAXHEAVEN (ενημερωμένο)
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

[Δείτε επίσης μαγνητοσκοπημένο το δωρεάν σεμινάριο του κόμβου για τα myDATA]

Η επιστημονική ομάδα του κόμβου TAXHEAVEN, στην άοκνη προσπάθειά της για την ενημέρωση των συναδέλφων λογιστών-φοροτεχνικών, επιμελήθηκε ένα συνοπτικό εγχειρίδιο «γνωριμίας» με τα MyDATA, που σε λίγες μόνο σελίδες συμπυκνώνει το βασικό πλαίσιο λειτουργίας και συνάμα αποκωδικοποιεί με εύληπτο τρόπο τα σημαντικότερα ζητήματα εφαρμογής τους. Μέσα από το εγχειρίδιο που παρέχεται δωρεάν, οι συνάδελφοι μπορούν με μια ματιά να εντοπίσουν τα βασικά σημεία, τις εξαιρέσεις, τις επιλογές διαβίβασης για την κάθε επιχείρηση, καθώς κι άλλα κρίσιμα στοιχεία που αφορούν στην υλοποίηση των MyDATA.

Σήμερα, παρουσιάζουμε το ενημερωμένο με νέο υλικό συνοπτικό εγχειρίδιο που ευελπιστούμε να γίνει ένα βοηθητικό εργαλείο για την κατανόηση των βασικών εννοιών των MyDATA, αλλά να αποτελέσει κι έναν οδηγό για την ενημέρωση των επιχειρηματιών ως προς τις επιλογές που έχουν αναφορικά με τη διαβίβαση των παραστατικών τους.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο συνοπτικός οδηγός θα εμπλουτίζεται με νέο υλικό, ενώ η ομάδα του κόμβου θα δέχεται τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις όλων των συναδέλφων για τη βελτίωση του περιεχομένου του, με σκοπό να βοηθηθούν στο μέγιστο βαθμό όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Δείτε το ενημερωμένο συνοπτικό εγχειρίδιο:

O browser δεν υποστηρίζει pdf viewεr. Κατεβάστε το έγγραφο από εδώ: Download PDF
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης