Αποτελέσματα live αναζήτησης

Με... δόσεις το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

26 Φεβρουάριου 2010
  • Σε δόσεις θα δοθούν στη δημοσιότητα οι διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στην πλήρη του μορφή στη Βουλή στα τέλη Μαρτίου.
Με... δόσεις το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Σε δόσεις θα δοθούν στη δημοσιότητα οι διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στην πλήρη του μορφή στη Βουλή στα τέλη Μαρτίου. Χθες πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση της κεντρικής ομάδας συντονισμού για τη φορολογική μεταρρύθμιση υπό τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να δίνονται στη δημοσιότητα οι διατάξεις του νομοσχεδίου προκειμένου να υπάρξει δημόσια διαβούλευση. Για το μείζον θέμα των αποδείξεων ο ίδιος δήλωσε ότι θα ισχύσει κανονικά η αρχική εξαγγελία της κυβέρνησης για σύνδεση του αφορολογήτου με τις αποδείξεις που πρέπει να συγκεντρώνουν κάθε χρόνο οι φορολογούμενοι. Ωστόσο ο ίδιος διευκρίνισε ότι θα υπάρξουν διορθώσεις και ότι θα υπολογίζεται το ύψος των αποδείξεων με αναλογικό τρόπο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα ισχύσουν μόνο οι δύο συντελεστές (10% και 30%) αλλά περισσότεροι. Ακόμη ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε στα παρευρισκόμενα μέλη της επιτροπής ότι θα εφαρμοστεί σταδιακά καθολικό «πόθεν έσχες», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οι Ελληνες κατατάσσονται στη δεύτερη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών σε κατοχή πολυτελών τζιπ συγκεκριμένης μάρκας γερμανικής προέλευσης.

Πηγή Το Βήμα


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης