Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τον Μάιο ο νέος αναπτυξιακός νόμος.

25 Φεβρουάριος 2010
  • Σε 3 με 4 εβδομάδες αναμένεται να δοθεί σε δημόσια διαβούλευση και το σχέδιο νόμου για την απλούστευση της ίδρυσης επιχειρήσεων
Τον Μάιο ο νέος αναπτυξιακός νόμος.

Σε 3 με 4 εβδομάδες αναμένεται να δοθεί σε δημόσια διαβούλευση και το σχέδιο νόμου για την απλούστευση της ίδρυσης επιχειρήσεων


Νόμο του κράτους θα αποτελεί έως τα μέσα Μαΐου ο νέος αναπτυξιακός νόμος, στις διατάξεις του οποίου θα προβλέπεται και η απλοποίηση των διαδικασιών αξιολόγησης των επενδυτικών προτάσεων. Ταυτόχρονα, σε 3-4 εβδομάδες από σήμερα αναμένεται να δοθεί σε δημόσια διαβούλευση και το σχέδιο νόμου για την απλούστευση της ίδρυσης επιχειρήσεων.

Στις ανακοινώσεις αυτές προέβη ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Αλέξανδρος Φούρλας, διευκρινίζοντας ακόμη ότι το ζήτημα που αφορά στην απλοποίηση της αδειοδότησης των μεταποιητικών επιχειρήσεων θα αντιμετωπιστεί μέχρι τον Ιούνιο, ενώ το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να δοθεί σε δημόσια διαβούλευση εντός του προσεχούς Μαΐου.

Πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης