Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δάνεια με εγγύηση ΤΕΜΠΜΕ για κάλυψη χρεών προς το Δημόσιο.Τρία προγράμματα επιδότησης ύψους 500 εκατ. ευρώ εξήγγειλε η Λ. Κατσέλη.

17 Φεβρουάριου 2010 Σχόλια
  • Την παροχή δανείων με εγγυήσεις του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ) για την κάλυψη χρεών προς το Δημόσιο (ασφαλιστικές εισφορές, φόροι) προανήγγειλε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη.
Δάνεια με εγγύηση ΤΕΜΠΜΕ για κάλυψη χρεών προς το Δημόσιο.Τρία προγράμματα επιδότησης ύψους 500 εκατ. ευρώ εξήγγειλε η Λ. Κατσέλη.

Την παροχή δανείων με εγγυήσεις του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ) για την κάλυψη χρεών προς το Δημόσιο (ασφαλιστικές εισφορές, φόροι) προανήγγειλε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη.

 Στη συνέντευξη Τύπου, για τον προγραμματισμό του πρώτου εξαμήνου του υπουργείου, ανακοίνωσε την προκήρυξη τριών προγραμμάτων επιδότησης επιχειρήσεων αξίας 500 εκατ. ευρώ που θα γνωστοποιηθούν ως το Μάρτιο.

Δεσμεύτηκε επίσης ότι έως τον Απρίλιο θα αρκεί μόνο μια ημέρα για την ίδρυση νέας επιχείρησης ενώ, όπως υπογράμμισε, μέχρι τον Ιούνιο θα ισχύει το ίδιο για την αδειοδότηση και τη λειτουργία τους.

Αναφερόμενη στην παροχή δανείων με εγγυήσεις του ΤΕΜΠΜΕ, η υπουργός, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι "σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, με την περιορισμένη ρευστότητα στην αγορά, οι επιχειρηματίες να φροντίζουν να αποπληρώνουν τους προμηθευτές τους και τις άλλες υποχρεώσεις τους αφήνοντας τελευταίες τις ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις".

Και πρόσθεσε ότι "αν τελικά δοθεί αυτή η διέξοδος αυτό θα είναι σημαντικό καθώς θα μπορούν οι επιχειρήσεις λαμβάνοντας φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα να προχωρήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξή τους".Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης