Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αργία η Καθαρά Δευτέρα για τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας και Θεσσαλονίκης .

12 Φεβρουάριος 2010
  • Αργία είναι η <a target='_blank' href='http://www.taxheaven.gr/laws/circular/index/circular/8587' rel='tag circulars'>Καθαρά Δευτέρα</a> για τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, όπως διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ). Η ανακοίνωση εκδόθηκε με αφορμή ανακοινώσεις, που κυκλοφόρησαν στον Τύπο, σε σχέση με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τη συγκεκριμένη ημέρα. Όπως διευκρινίζει ο ΕΣΘ, η αργία έχει θεσμοθετηθεί με το άρθρο 1 του ΠΔ 28/1933.
Αργία η Καθαρά Δευτέρα για τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας και Θεσσαλονίκης .

Αργία είναι η Καθαρά Δευτέρα για τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, όπως διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ). Η ανακοίνωση εκδόθηκε με αφορμή ανακοινώσεις, που κυκλοφόρησαν στον Τύπο, σε σχέση με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τη συγκεκριμένη ημέρα. Όπως διευκρινίζει ο ΕΣΘ, η αργία έχει θεσμοθετηθεί με το άρθρο 1 του ΠΔ 28/1933.

Αργία η Καθαρά Δευτέρα στα καταστήματα της Αθήνας .
Με αφορμή τις ανακοινώσεις στο τύπο αναφορικά με την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Καθαρά Δευτέρα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους ότι – σύμφωνα με το άρθρο 1 του ΠΔ 11/19 Αυγ. 1930 – η Καθαρά Δευτέρα είναι αργία για τα καταστήματα των Αθηνών.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης