Αποτελέσματα live αναζήτησης

Απόσυρση ΙΧ: Την Τετάρτη ξεκινά η καταβολή των χρημάτων.

8 Φεβρουάριου 2010
  • 10 Φεβρουαρίου ανοίγει το σύστημα εξόφλησης των οικονομικών κινήτρων απόσυρσης και αντικατάστασης παλαιών ΙΧ. Η Θεσσαλονίκη δεν δέχεται ακόμη αιτήσεις για το κίνητρο της αντικατάστασης.Οι τράπεζες σκληραίνουν ακόμη περισσότερο τη στάση τους απέναντι στους υποψήφιους αγοραστές και τους αντιπροσώπους.
Απόσυρση ΙΧ: Την Τετάρτη ξεκινά η καταβολή των χρημάτων.

10 Φεβρουαρίου ανοίγει το σύστημα εξόφλησης των οικονομικών κινήτρων απόσυρσης και αντικατάστασης παλαιών ΙΧ. Η Θεσσαλονίκη δεν δέχεται ακόμη αιτήσεις για το κίνητρο της αντικατάστασης.Οι τράπεζες σκληραίνουν ακόμη περισσότερο τη στάση τους απέναντι στους υποψήφιους αγοραστές και τους αντιπροσώπους.

Ανάσα για την αγορά αυτοκινήτου αλλά και για τους 75.000 ιδιοκτήτες οχημάτων αναμένεται να αποτελέσει η 10η Φεβρουαρίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει η καταβολή των οικονομικών κινήτρων της απόσυρσης αλλά και της αντικατάστασης παλαιών οχημάτων.

Ο λόγος της καθυστέρησης εξόφλησης των δικαιούχων αφορούσε στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού συστήματος το οποίο θα έχουν όλες οι υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών όλης της χώρας και θα είναι συνδεδεμένο online με το υπουργείο Οικονομικών αλλά και με τις τράπεζες καθώς τα χρήματα θα κατατίθενται ηλεκτρονικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ωστόσο επειδή το σύστημα θα ανοίξει στις 10 Φεβρουαρίου και θα είναι online όλες οι υπηρεσίες των Νομαρχιών όλης της χώρας μπορεί να παρατηρηθούν κάποια προβλήματα αρχικά εξαιτίας της μεγάλης επιβάρυνσης του δικτύου ωστόσο οι ειδικοί εκτιμούν πως όλα τα εξελιχθούν ομαλά.

Πηγή Ημερησία
Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης