Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σήμερα και αύριο η απεργία των Εφοριακών και τελωνειακών.

4 Φεβρουάριος 2010
  • Δραματική μείωση, που φτάνει έως και το 15%, στο πραγματικό τους εισόδημα θα έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι με τα μέτρα της κυβέρνησης. Μάλιστα για περίπου 50.000 εργαζόμενους στο δημόσιο, που έχουν υψηλές αποδοχές, η μείωση του πραγματικού εισοδήματος ξεπερνά το 20% με βάση τα στοιχεία του συνδικαλιστικού κινήματος.
Σήμερα και αύριο η απεργία των Εφοριακών και τελωνειακών.

Δραματική μείωση, που φτάνει έως και το 15%, στο πραγματικό τους εισόδημα θα έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι με τα μέτρα της κυβέρνησης. Μάλιστα για περίπου 50.000 εργαζόμενους στο δημόσιο, που έχουν υψηλές αποδοχές, η μείωση του πραγματικού εισοδήματος ξεπερνά το 20% με βάση τα στοιχεία του συνδικαλιστικού κινήματος.

Την ίδια στιγμή ο επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ  Σάββας Ρομπόλης προειδοποιεί πως «το 2015 θα είμαστε 25% φτωχότεροι από ότι είμαστε τώρα». Η πρόβλεψη αυτή γίνεται λαμβάνοντας υπόψη μία σειρά παραμέτρων όπως είναι οι επερχόμενες αλλαγές στη φορολογία, η ανοδική πορεία της ανεργία, το πάγωμα μισθών στο δημόσιο κ.α.

Επιπρόσθετα με απεργία στις 10 Φεβρουαρίου «απαντά» η ΑΔΕΔΥ στα μέτρα της κυβέρνησης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων. Σημειώνεται πως την ίδια μέρα πραγματοποιεί απεργία και το ΠΑΜΕ για οικονομικά και ασφαλιστικά θέματα.

Σήμερα και αύριο η  απεργούν εφοριακοί , τελωνειακοί και ο σύλλογος υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.

Για την ενημλερωσή σας σε περίπτωση απεργίας ισχύει η ακόλουθη απόφαση.

ΠΟΛ.1101/19.3.2002
Παράταση προθεσμιών υποβολής δηλώσεων και καταβολής φόρων, εισφορών , τελών και βεβαιωμένων χρεών για τις ΔΟΥ στις οποίες διακόπτεται η λειτουργία τους ή παραμένουν κλειστές από λόγους ανώτερης βίας.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης