Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σήμερα και αύριο η απεργία των Εφοριακών και τελωνειακών.

4 Φεβρουάριου 2010
  • Δραματική μείωση, που φτάνει έως και το 15%, στο πραγματικό τους εισόδημα θα έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι με τα μέτρα της κυβέρνησης. Μάλιστα για περίπου 50.000 εργαζόμενους στο δημόσιο, που έχουν υψηλές αποδοχές, η μείωση του πραγματικού εισοδήματος ξεπερνά το 20% με βάση τα στοιχεία του συνδικαλιστικού κινήματος.
Σήμερα και αύριο η απεργία των Εφοριακών και τελωνειακών.

Δραματική μείωση, που φτάνει έως και το 15%, στο πραγματικό τους εισόδημα θα έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι με τα μέτρα της κυβέρνησης. Μάλιστα για περίπου 50.000 εργαζόμενους στο δημόσιο, που έχουν υψηλές αποδοχές, η μείωση του πραγματικού εισοδήματος ξεπερνά το 20% με βάση τα στοιχεία του συνδικαλιστικού κινήματος.

Την ίδια στιγμή ο επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ  Σάββας Ρομπόλης προειδοποιεί πως «το 2015 θα είμαστε 25% φτωχότεροι από ότι είμαστε τώρα». Η πρόβλεψη αυτή γίνεται λαμβάνοντας υπόψη μία σειρά παραμέτρων όπως είναι οι επερχόμενες αλλαγές στη φορολογία, η ανοδική πορεία της ανεργία, το πάγωμα μισθών στο δημόσιο κ.α.

Επιπρόσθετα με απεργία στις 10 Φεβρουαρίου «απαντά» η ΑΔΕΔΥ στα μέτρα της κυβέρνησης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων. Σημειώνεται πως την ίδια μέρα πραγματοποιεί απεργία και το ΠΑΜΕ για οικονομικά και ασφαλιστικά θέματα.

Σήμερα και αύριο η  απεργούν εφοριακοί , τελωνειακοί και ο σύλλογος υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.

Για την ενημλερωσή σας σε περίπτωση απεργίας ισχύει η ακόλουθη απόφαση.

ΠΟΛ.1101/19.3.2002
Παράταση προθεσμιών υποβολής δηλώσεων και καταβολής φόρων, εισφορών , τελών και βεβαιωμένων χρεών για τις ΔΟΥ στις οποίες διακόπτεται η λειτουργία τους ή παραμένουν κλειστές από λόγους ανώτερης βίας.


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης