Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εβδομάδα κρίσιμων αποφάσεων.

1 Φεβρουάριου 2010 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Αντιμέτωπη με την κρισιμότερη ίσως εβδομάδα από την στιγμή που ανέλαβε την εξουσία βρίσκεται η κυβέρνηση, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα απεργιακό κύμα που δυναμώνει, τις κυκλοθυμικές τάσεις των αγορών που ανεβοκατεβάζουν sreads και Χρηματιστήριο, αλλά και τις άγνωστες ακόμα βουλές της ΕΕ για το Πρόγραμμα Σταθερότητας. Μία μόλις ημέρα μετά την εισηγήση του Κολλεγίου των Επιτρόπων την ερχόμενη Τετάρτη εφοριακοί και τελωνειακοί βάζουν 48ωρο λουκέτο στα δημόσια ταμεία.
Εβδομάδα κρίσιμων αποφάσεων.

Αντιμέτωπη με την κρισιμότερη ίσως εβδομάδα από την στιγμή που ανέλαβε την εξουσία βρίσκεται η κυβέρνηση, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα απεργιακό κύμα που δυναμώνει, τις κυκλοθυμικές τάσεις των αγορών που ανεβοκατεβάζουν sreads και Χρηματιστήριο, αλλά και τις άγνωστες ακόμα βουλές της ΕΕ για το Πρόγραμμα Σταθερότητας. Μία μόλις ημέρα μετά την εισηγήση του Κολλεγίου των Επιτρόπων την ερχόμενη Τετάρτη εφοριακοί και τελωνειακοί βάζουν 48ωρο λουκέτο στα δημόσια ταμεία.


Αντιμέτωπη με την κρισιμότερη ίσως εβδομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία βρίσκεται η κυβέρνηση, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα απεργιακό κύμα που δυναμώνει, τις κυκλοθυμικές τάσεις των αγορών που ανεβοκατεβάζουν spreads και Χρηματιστήριο, αλλά και τις άγνωστες ακόμη βουλές της ΕΕ για το Πρόγραμμα Σταθερότητας, που πρόκειται να δημοσιοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

Παρά την ομολογουμένως μεγάλη ανακούφιση από την άνετη, αν και ακριβή, χρηματοδότηση των τρεχουσών δανειακών αναγκών και τη στήριξη που εξασφάλισε στο Νταβός ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου από τους ισχυρούς μας εταίρους, η ελληνική κυβέρνηση καλείται να διαχειριστεί έντονες κοινωνικές αντιδράσεις με κίνδυνο, είτε να αποκλίνει οικειοθελώς από τις δεσμεύσεις του ΠΣΑ, είτε να οδηγηθεί σε αναγκαστικές προσαρμογές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μία μόλις ημέρα μετά την εισήγηση του Κολλεγίου των Επιτρόπων για το ΠΣΑ την ερχόμενη Τετάρτη, εφοριακοί και τελωνιακοί βάζουν 48ωρο λουκέτο στα δημόσια ταμεία, αντιδρώντας στη βασικότερη δέσμευση του ΠΣΑ για γενναίο και καθολικό ψαλίδι στα επιδόματα.

Πηγή ΚάρδοςΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης