Παράταση υποβολής περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ.

Οικονομικές Ειδήσεις

27 Ιανουάριος 2010
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. υπάρχει προφορική διαβεβαίωση για παράταση στην ηλεκτρονική υποβολή του ΦΠΑ μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2010. Taxheaven.gr

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. υπάρχει προφορική διαβεβαίωση για παράταση στην ηλεκτρονική υποβολή του ΦΠΑ μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2010.

Επίσης σύμφωνα με ανακοινώσεις των τραπεζών η παράταση αυτή ισχύει μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου 2009.

Αναμένουμε σήμερα και την απόφαση του υπουργείου  οικονομικών με περισσότερες διευκρινήσεις .Η σχετική ανακοίνωση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

-------

Μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 (12:50΄)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κύριοι,

Ανταποκρινόμενοι στα επείγοντα αιτήματα Συναδέλφων από όλη την Ελλάδα δεν παραμείναμε μόνον στο γραπτό μας αίτημα για παράταση στην υποβολή του Φ.Π.Α. έτσι στις τηλεφωνικές μας ερωτήσεις λάβαμε την προφορική διαβεβαίωση από αρμόδιο Υπηρεσιακό παράγοντα του Υπουργείου Οικονομικών ότι η ηλεκτρονική υποβολή του Φ.Π.Α. θα παραταθεί  μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2010, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας για μεγαλύτερη διάρκεια.

Λεπτομέρειες θα υπάρχουν στην σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου εντός της σήμερον.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γενικός Γραμματέας
Πανίδης  Αβραάμ                                                           Πατέλης Γ. Νικόλαος


Σχετική ανακοίνωση τράπεζας

---
Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, παρατείνεται η είσπραξη του Φ.Π.Α. μέχρι και την Παρασκευή 29/01/2010.
---