Κείμενο διαμαρτυρίας της Ε.Φ.Ε.Ε.Ε. στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

26 Ιανουάριος 2010
Κείμενο διαμαρτυρίας της Ε.Φ.Ε.Ε.Ε. στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία Taxheaven.gr

Χαλκίδα στις 18/01/2010


Κύριοι,

Αναφερόμαστε σε σχόλιο που δημοσιεύθηκε στις οικονομικές σελίδες της έγκριτης εφημερίδας σας στο φύλλο της Κυριακής 03/01/2010, υπογραφόμενο με τα στοιχεία «Θ.Τσ.»(;) και με τίτλο «Γραφειοκρατία για όλους».

Θεωρούμε πως εκφράσεις όπως αυτές του κυρίου «Θ.Τσ.» στο συγκεκριμένο και όχι μόνο κείμενο του, δεν τιμούν της εφημερίδα σας, προσβάλλουν τον κλάδο των λογιστών φοροτεχνικών και δεν βοηθούν ούτε στο ελάχιστο στην αντιμετώπιση των όποιων σχετικών προβλημάτων, δρώντας εκτός των άλλων, αποπροσανατολιστικά.

Προς τι το μένος του κυρίου αυτού κατά των λογιστών;

Δεν γνωρίζει πως η τακτική του δεν απέχει από το φασιστικό «πέτα λάσπη. Και να φύγει η λάσπη θα μείνει ο λεκές»;

Ο κλάδος των λογιστών-φοροτεχνικών αγωνιά  και παλεύει από το μετερίζι του για ένα καλύτερο και δικαιότερο αύριο, υπό αντίξοες συνθήκες που του δημιουργεί και η ρευστότητα, η πολυνομία και η σύγχυση του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος από τη γέννηση τους. Κουβαλά διαχρονικά το άγχος των μισθωτών και συνταξιούχων αλλά και των επαγγελματιών και επιχειρήσεων στις πλάτες του μαζί με το δικό του άγχος.

Ο κύριος «Θ.Τσ.» οφείλει τουλάχιστον σεβασμό. Όχι μόνο προς τον κλάδο μας αλλά και προς κάθε λογικό αναγνώστη σας και προς την εφημερίδα σας.

Αυτονόητο είναι το αίτημα μας για δημοσίευση της παρούσας στην εφημερίδα σας.  

Φιλικά,

Για την Ε.Φ.Ε.Ε. Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο  Πρόεδρος του Δ.Σ.      
Σταμάτης  Δ. Σπύρου        

Ο Γραμματέας του Δ.Σ.
Γιώργος Λάμπρου