Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση του κοινοπρακτικού ομολογιακού δανείου πενταετούς διάρκειας .

25 Ιανουάριου 2010
  • Κατά τη διάθεση του κοινοπρακτικού ομολογιακού δανείου πενταετούς διάρκειας, σήμερα, αντλήθηκαν συνολικά 8 δισ. ευρώ, με απόδοση που διαμορφώθηκε στο 6,2%.
Ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση του κοινοπρακτικού ομολογιακού δανείου πενταετούς διάρκειας .

Κατά τη διάθεση του κοινοπρακτικού ομολογιακού δανείου πενταετούς διάρκειας, σήμερα, αντλήθηκαν συνολικά 8 δισ. ευρώ, με απόδοση που διαμορφώθηκε στο 6,2%.

Σημειώνεται ότι συνολικά κατατέθηκαν προσφορές 25 δισ. ευρώ ανοίγοντας το μεγαλύτερο βιβλίο προσφορών γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των επενδυτών στην Ελληνική Οικονομία. Η εξέλιξη αυτή καταδεικνύει τη δυνατότητα απρόσκοπτης υλοποίησης του προγράμματος δανεισμού για το 2010.

Παράλληλα όμως το αυξημένο κόστος εξυπηρέτησης του χρέους, το οποίο η χώρα μας καλείται να καταβάλει, υπογραμμίζει την αναγκαιότητα αποκατάστασης της αξιοπιστίας και εξυγίανσης των δημόσιων οικονομικών. Ταυτόχρονα υποδεικνύει το γεγονός ότι οι παρεμβάσεις που υλοποιεί η σημερινή Κυβέρνηση βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση.

 Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης