Αποτελέσματα live αναζήτησης

Microsoft: Aναβάθμιση ασφαλείας για Internet Explorer .

22 Ιανουάριος 2010
  • Η Microsoft ανακοινώνει τη διάθεση έκτακτης αναβάθμισης ασφαλείας (Security Update), προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες του Internet Explorer την απαιτούμενη προστασία από κακόβουλες επιθέσεις.
Microsoft: Aναβάθμιση ασφαλείας για Internet Explorer .


Η Microsoft ανακοινώνει τη διάθεση έκτακτης αναβάθμισης ασφαλείας (Security Update), προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες του Internet Explorer την απαιτούμενη προστασία από κακόβουλες επιθέσεις.

Η εταιρία εργάστηκε εντατικά για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης λύσης, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κενών ασφαλείας που εντοπίστηκαν στον Internet Explorer.

Η αναβάθμιση αυτή παρέχει προστασία μόνο εφόσον εγκατασταθεί στον υπολογιστή. Συγκεκριμένα, εάν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή ?Αυτόματες Ενημερώσεις? (Automatic Updates) τότε θα πραγματοποιηθεί αυτόματα η εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να μεταβείτε από την επιλογή ?Προγράμματα? στην ?Ενημέρωση των Windows? (?All Programs? =>?Windows Updates?) και να ελέγξετε τις καινούργιες ενημερώσεις, ώστε να τις ?κατεβάσετε? στον υπολογιστή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση ασφαλείας και μέσω του link: http://update.microsoft.com.

Ο Internet Explorer συνεχίζει να αποτελεί το ασφαλέστερο εργαλείο περιήγησης στο Διαδίκτυο. H Microsoft συστήνει στους χρήστες μια σειρά από ενέργειες όπως, η αναβάθμιση στον Internet Explorer 8, η τακτική ενημέρωση των εφαρμογών anti-virus που διαθέτουν και η διατήρηση στο υψηλότερο επίπεδο των ρυθμίσεων ασφαλείας για μια όσο το δυνατόν ασφαλέστερη πλοήγηση στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τον Internet Explorer 8 από την ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.microsoft.com/hellas/windows/internet-explorer/worldwide-sites.aspx.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης