Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δεν εκδόθηκε υπουργική απόφαση για τον Τειρεσία.

21 Ιανουάριου 2010
  • Από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εκδόθηκε ανακοίνωση στις 22:15 της Τρίτης 20 Ιανουαρίου με την οποία διαψεύδεται ότι εκδόθηκε υπουργική απόφαση σχετική με την εφαρμογή των διατάξεων του νέου νόμου περί "επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών" (Τειρεσίας Σε ισχύ οι νέες ρυθμίσεις ).
Δεν εκδόθηκε υπουργική απόφαση για τον Τειρεσία.

Από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εκδόθηκε ανακοίνωση στις 22:15 της Τρίτης 20 Ιανουαρίου με την οποία διαψεύδεται ότι εκδόθηκε υπουργική απόφαση σχετική με την εφαρμογή των διατάξεων του νέου νόμου περί "επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών" (Τειρεσίας Σε ισχύ οι νέες ρυθμίσεις ).

Το υπουργείο διευκρινίζει ότι:

Δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν χθεσινή απόφαση του Υπουργείου για αλλαγή των όρων παραμονής των οφειλετών στα αρχεία της «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε.» είναι αναληθή και παραπλανητικά. Ο νόμος για τη ρύθμιση επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών, που ψηφίστηκε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στη Βουλή, θα τεθεί σε ισχύ από την ημερομηνία δημοσίευσής του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Η είδηση έφθασε στις εφημερίδες ως δελτίο τύπου με παραπλανητικό ημέιλ που φαινόταν ότι είχε σταλεί από την "Τειρεσίας ΑΕ". Στην πραγματικότητα είχε σταλεί από site που ειδικεύεται στην αποστολή μηνυμάτων με ψευδείς διευθύνσεις.
Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης