Αποτελέσματα live αναζήτησης

Από αύριο 15.06 έως τις 25.06 η υποβολή μονομερών δηλώσεων των εργαζομένων με δικαίωμα επαναπρόσληψης στον τουρισμό

Από αύριο 15.06 έως τις 25.06 η υποβολή μονομερών δηλώσεων των εργαζομένων με δικαίωμα επαναπρόσληψης στον τουρισμό
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τον Μάιο - Έως 25 Ιουνίου η υποβολή μονομερών δηλώσεων των εργαζομένων με δικαίωμα επαναπρόσληψης στον τουρισμό

Από αύριο έως τις 25 Ιουνίου η υποβολή μονομερών δηλώσεων των εργαζομένων με δικαίωμα επαναπρόσληψης στον τουρισμό

Για την καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τον Μάιο


Από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Από αύριο Τρίτη 15/6/2021 και έως την Παρασκευή 25/6/2021 το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ θα είναι διαθέσιμο για υποβολή μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων από εργαζόμενους με δικαίωμα επαναπρόσληψης -σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και σε συνδυασμό με τους όρους κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας που είναι σε ισχύ- σε επιχειρήσεις – εργοδότες κύριων ή μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων ή τουριστικών λεωφορείων ως οδηγοί, για τη χορήγηση αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τον μήνα Μάιο.

Ειδικότερα, δικαίωμα να υποβάλουν μονομερή δήλωση έχουν οι εξής:

- Εργαζόμενοι με δικαίωμα επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις - εργοδότες που δεν επαναλειτούργησαν κατά τον Μάιο 2021: Σε αυτήν την περίπτωση υποβάλλεται μονομερής υπεύθυνη δήλωση από τον εργαζόμενο, για όλο το μήνα.

- Εργαζόμενοι με δικαίωμα επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις - εργοδότες που επαναλειτούργησαν αλλά που δεν επαναπροσλήφθηκαν κατά τον μήνα Μάιο 2021: Και σε αυτήν την περίπτωση υποβάλλεται μονομερής υπεύθυνη δήλωση από τον εργαζόμενο, για όλον το μήνα Μάιο.

- Εργαζόμενοι με δικαίωμα επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις- εργοδότες που επαναπροσλήφθηκαν εντός του Μαΐου, υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση για το χρονικό διάστημα από 01/05/2021 μέχρι την ημερομηνία επαναπρόσληψής τους.

Η αποζημίωση αφορά είτε για όλο τον μήνα Μάιο είτε για το χρονικό διάστημα από 1/5/2021 έως την ημερομηνία επαναπρόσληψής τους εντός Μαΐου 2021.   

Αν η δήλωση αφορά όλο τον μήνα Μάιο, το ύψος της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ανέρχεται στο ποσό των 534 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση, η αποζημίωση υπολογίζεται αναλόγως των δηλωθέντων ημερών.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης