Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τέλος στα σενάρια για ενιαίο ΦΠΑ.

12 Ιανουάριου 2010
  • Κατηγορηματική διάψευση στα σενάρια που ήθελαν επιβολή ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής. «Δεν υπάρχει καμία σκέψη, καμία πρόταση και καμία εισήγηση», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ σε προϊόντα μαζικής κατανάλωσης.
Τέλος στα σενάρια για ενιαίο ΦΠΑ.
   
Κατηγορηματική διάψευση στα σενάρια που ήθελαν επιβολή ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής. «Δεν υπάρχει καμία σκέψη, καμία πρόταση και καμία εισήγηση», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ σε προϊόντα μαζικής κατανάλωσης.

Παράλληλα, αναφερόμενος στα δημόσιεύματα σχετικά με την επίμαχη τροπολογία για τη φορολόγηση γονικών παροχών και κληρονομιών και τα περί αντίδρασης από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Ευ. Βενιζέλο, ο κ. Πεταλωτής διευκρίνισε πως ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η κυβέρνηση θα προστατέψει τη συνταγματικότητα της εν λόγω ρύθμισης, ενώ όπως έκανε γνωστό, ο πρωθυπουργός ζήτησε την αποσαφήνιση της τροπολογίας.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης