Αποτελέσματα live αναζήτησης

DigiOEE: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες για λογιστές και οικονομολόγους από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

DigiOEE: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες για λογιστές και οικονομολόγους από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μητροπόλεως 12 14, 105 63 Αθήνα - Τηλ.: 2132141800, FAX: 2132141873,  e-mail: [email protected]


Αθήνα, 07-06-2021  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα, που στόχο έχει να εξυπηρετεί άμεσα και εύκολα τους λογιστές και τους οικονομολόγους - μέλη του, δημιούργησε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.


Πρόκειται για το DigiOEE, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν:

→ Να εκδώσουν από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους τις εξής βεβαιώσεις (ΟΕe-Services):
- Μέλους ΟΕΕ
- Οικονομικής ενημερότητας μέλους ΟΕΕ
- Μέλους ΟΕΕ & κατοχής επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή - φοροτεχνικού
- Κατοχής επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή - φοροτεχνικού
- Λειτουργίας εταιρείας παροχής λογιστικών - φοροτεχνικών υπηρεσιών.

→ Να υποβάλουν αιτήματα, μέσω μιας εξελιγμένης διαδικασίας, η οποία χρησιμοποιεί εξειδικευμένα φίλτρα, που κατηγοριοποιούν αυτόματα το αίτημα και διευκολύνουν τις υπηρεσίες του ΟΕΕ για την αποτελεσματικότερη διαχείρισή τους (OEe-Support).

→ Να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για εργασία, παρακολουθώντας ταυτόχρονα την ζήτηση, που υπάρχει από επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια βάση δεδομένων (OEe-JobOffer), η οποία ανανεώνεται κάθε ώρα με νέες θέσεις εργασίας από εταιρείες που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό από τον κλάδο των οικονομολόγων και των λογιστών - φοροτεχνικών.

Να καταθέτουν την άποψή τους για θέματα, που αφορούν στον κλάδο τους και το Οικονομικό Επιμελητήριο, μέσω ενός σύγχρονου ψηφιακού forum (OEe-Forum).

→ Να έχουν πρόσβαση σε όλες τις επιστημονικές μελέτες και τις εκδόσεις του ΟΕΕ, που είναι αναρτημένες στην ψηφιακή βιβλιοθήκη (OEe-Βιβλιοθήκη).

Με τη νέα εφαρμογή που έχει δημιουργήσει το ΟΕΕ, οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες και σε Android και iOS κινητές συσκευές, προσφέροντας στους χρήστες εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας: «Με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες, το ΟΕΕ περνάει σε μια νέα εποχή. Ο παραδοσιακός τρόπος εξυπηρέτησης των μελών μας, που απαιτούσε φυσική παρουσία, αποτελεί παρελθόν. Μειώνουμε σημαντικά τον χρόνο εξυπηρέτησής τους και διευρύνουμε την αμφίδρομη επικοινωνία μας μαζί τους. Πλέον, μέσω του DigiOEE, βρίσκει κανείς όλο το ΟΕΕ με ένα click!».

Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ
Τηλ: 2132141866
2132141883
2132141870


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης