Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συνεργασία επιχειρήσεων και ΔΟΥ πρότεινε το ΒΕΑ.

6 Ιανουάριου 2010
  • TH βελτίωση των σχέσεων φορολογούμενου και πολιτείας ζητεί το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών. Συγκεκριμένα προτείνει τη διαφοροποίηση του ρόλου του υπαλλήλου ΔΟΥ που επισκέπτεται την επιχείρηση και που θα έχει τον χαρακτήρα του φορολογικού συμβούλου, ο οποίος θα δίδει εγγράφως συγκεκριμένες οδηγίες στον λογιστή της επιχείρησης.
Συνεργασία επιχειρήσεων και ΔΟΥ πρότεινε το ΒΕΑ              

TH βελτίωση των σχέσεων φορολογούμενου και πολιτείας ζητεί το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών. Συγκεκριμένα προτείνει τη διαφοροποίηση του ρόλου του υπαλλήλου ΔΟΥ που επισκέπτεται την επιχείρηση και που θα έχει τον χαρακτήρα του φορολογικού συμβούλου, ο οποίος θα δίδει εγγράφως συγκεκριμένες οδηγίες στον λογιστή της επιχείρησης. Σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις για αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ, το ΒΕΑ τοποθετείται υπέρ των αυστηρών ελέγχων για τον ΦΠΑ, αλλά και κατά της αύξησης του συντελεστή του, γεγονός που θα δημιουργήσει πληθωριστικές πιέσεις και αύξηση του κινδύνου φοροδιαφυγής με συμφωνία των δύο μερών, ιδίως σε επαγγέλματα παροχής υπηρεσιών.  

Πηγή: Express.gr


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης