Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τρισέ: Τα ελλείμματα πρέπει να περιοριστούν μέχρι το 2011.

27 Δεκέμβριου 2009
  • Οι τράπεζες πρέπει να χορηγήσουν ικανοποιητικές πιστώσεις και οι κυβερνήσεις στην ευρωζώνη πρέπει να κυριαρχήσουν επί της δημόσιας οικονομίας για να στηρίξουν μια παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη εντός του 2010, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΚΤ.
Τρισέ: Τα ελλείμματα πρέπει να περιοριστούν μέχρι το 2011.

Οι τράπεζες πρέπει να χορηγήσουν ικανοποιητικές πιστώσεις και οι κυβερνήσεις στην ευρωζώνη πρέπει να κυριαρχήσουν επί της δημόσιας οικονομίας για να στηρίξουν μια παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη εντός του 2010, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΚΤ


Οι τράπεζες πρέπει να χορηγήσουν ικανοποιητικές πιστώσεις και οι κυβερνήσεις στην ευρωζώνη πρέπει να κυριαρχήσουν επί της δημόσιας οικονομίας για να στηρίξουν μια παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη εντός του 2010, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).
Σε σχόλια του που δημοσιεύονται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Μπιλντ της Κυριακής" ο Ζαν Κλοντ Τρισέ πρόσθεσε ότι η ανάκαμψη από τη χρηματοπιστωτική κρίση απαιτεί μια συνολική προσπάθεια για να αποτραπούν απώλειες στις θέσεις εργασίας.

" Οι τράπεζες πρέπει να παίξουν τον κεντρικό τους ρόλο τροφοδοτώντας με πιστώσεις την  οικονομία...Διαχειριζόμενοι τις συνέπειες της κρίσης για την αγορά εργασίας και τα δημοσιονομικά αντιμετωπίζουμε μια επιπλέον πρόκληση", τονίζει ο Τρισέ.

" Τα ελλείμματα στον προϋπολογισμό στην περιοχή του ευρώ πρέπει να μειωθούν μέχρι το 2011 το αργότερο - και σε ορισμένες χώρες το αργότερο εντός το 2010- για να μπορέσει να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη στη δημόσια οικονομία", κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΚΤ.

Πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης