Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση για γυμναστήρια και παιδότοπους

Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση για γυμναστήρια και παιδότοπους
H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Για την αναπαραγωγή χρειάζεστε άδεια από τον δημιουργό

Για τα γυμναστήρια και τους παιδότοπους που είναι από τις πλέον πληττόμενες επιχειρήσεις, καθώς παραμένουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε υποχρεωτική αναστολή φυσικής λειτουργίας, το υπ. Ανάπτυξης προτίθεται να προχωρήσει στην προκήρυξη στοχευμένης δράσης μη επιστρεπτέας επιχορήγησης .

Η δράση θα καλύπτει, με τη μορφή ενίσχυσης λειτουργικών δαπανών και κόστους απασχόλησης, μέρος του απολεσθέντος κύκλου εργασιών των γυμναστηρίων και των παιδότοπων δίνοντας ένα κίνητρο για τη διατήρηση της απασχόλησης, μόλις οι δραστηριότητες αυτές εκκινήσουν εκ νέου. Με τον τρόπο αυτό η δράση συνιστά ένα μέτρο παροχής κινήτρων για την ενίσχυση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων και την αποφυγή απώλειας θέσεων εργασίας.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης