Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παρατείνεται έως τις 16 Μαΐου, η περιοδος υποβολής και δήλωσης των αποτελεσμάτων της πρώτης εφαρμογής για τα self test στο δημόσιο

Παρατείνεται έως τις 16 Μαΐου, η περιοδος υποβολής και δήλωσης των αποτελεσμάτων της πρώτης εφαρμογής για τα self test στο δημόσιο
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση  Δ1α/Γ.Π.οικ.28499/7.5.2021 με την οποία τροποποιείται η απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ.26390/24.4.2021  σχετικά με την «Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 σε υπαλλήλους του Δημοσίου που παρέχουν εργασία με φυσική παρουσία στον τόπο εργασίας»

Σύμφωνα με την απόφαση και λόγω της ανάγκης της σταδιακής αποκατάστασης της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών του δημοσίου τομέα χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, παρατείνεται η περίοδος κατά την πρώτη εφαρμογή των self-test, για την υποβολή και δήλωση των αποτελεσμάτων έως τις 16  Μαΐου 2021.


Δείτε την απόφαση στο φορολογικό αρχείο του κόμβου

Δείτε την Δ1α/Γ.Π.οικ.26390/24.4.2021 όπως έχει κωδικοποιηθεί και ισχύει.


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης