Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέος επικεφαλής στην ΥΠΕΕ.

14 Δεκέμβριος 2009
  • Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας του ελεγκτικού μηχανισμού του υπουργείου Οικονομικών και ειδικότερα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του νέου ειδικού γραμματέα της υπηρεσίας Γιάννη Καπελέρη
Νέος επικεφαλής στην ΥΠΕΕ.

Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας του ελεγκτικού μηχανισμού του υπουργείου Οικονομικών και ειδικότερα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του νέου ειδικού γραμματέα της υπηρεσίας Γιάννη Καπελέρη

Στην κατεύθυνση αυτή -τονίζει στην «Ημερησία»- ο κ. Καπελέρης, οι ελεγκτές-υπάλληλοι της ΥΠΕΕ θα δίνουν καθημερινά το «παρών» στην αγορά με επιδίωξη την αυτοσυμμόρφωση των υπόχρεων στην εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων, αλλά και με στοχευμένους ελέγχους για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Ο κ. Καπελέρης που τοποθετήθηκε προχθές, με απόφαση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, νέος ειδικός γραμματέας στην ΥΠΕΕ είναι οικονομολόγος, μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της επιτροπής εμπειρογνωμόνων της ΟΚΕ επί φορολογικών θεμάτων.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Φορολογικής Επιθεώρησης της ΠΟΕ Δ.Ο.Υ, πρόεδρος της ΠΑΣΚΕ Οικονομολόγων και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Εφοριακών υπαλλήλων, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στις βουλευτικές εκλογές του 2004 και του 2007, στην Περιφέρεια Λακωνίας.

Ειδικός γραμματέας δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών τοποθετήθηκε ο Ιωάννης Κουσουλάκος, οικονομολόγος με διδακτορικό στα Οικονομικά. Είχε διατελέσει ειδικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων την περίοδο 1986-1989, και γ.γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής την περίοδο 1993-2004.

Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης