Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κατσέλη: "Εξετάζεται" το άνοιγμα των καταστημάτων την προσεχή Κυριακή .

10 Δεκέμβριου 2009 Σχόλια
  • Εξετάζεται το ενδεχόμενο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την προσεχή Κυριακή από το υπουργείο Oικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας χωρίς όμως ο διάλογος με τους εμπλεκόμενους και τους ενδιαφερόμενους φορείς της αγοράς να έχει καταλήξει σε αποτέλεσμα
Κατσέλη: "Εξετάζεται" το άνοιγμα των καταστημάτων την προσεχή Κυριακή .

Εξετάζεται το ενδεχόμενο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την προσεχή Κυριακή από το υπουργείο Oικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας χωρίς όμως ο διάλογος με τους εμπλεκόμενους και τους ενδιαφερόμενους φορείς της αγοράς να έχει καταλήξει σε αποτέλεσμα.

Αυτό ανέφερε η υπουργός κυρία Λούκα Κατσέλη απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων, φέτος, δύο Κυριακές μέσα στην εορταστική περίοδο.

Πάντως οι έμποροι έχουν να αντιμετωπίσουν και τα συνδικαλιστικά τους προβλήματα πέρα από τα προβλήματα της αγοράς καθώς στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της ΕΣΕΕ - με μοναδικό θέμα την εκλογή προεδρείου - υπήρξε πρόταση για τη συγκρότηση διαπαραταξιακού προεδρείου.

Η πρότασή αυτή δεν έγινε αποδεκτή και ο επικεφαλής του πλειοψηφίσαντος συνδυασμού, κ. Κορκίδης προχώρησε στη συγκρότηση προεδρείου μόνο από συμβούλους του συνδυασμού του.

Η Πανελλήνια Κίνηση Εμπόρων όπως και η Ανεξάρτητη Κίνηση Εμπόρων, που είχαν ζητήσει την συγκρότηση διαπαραταξιακού προεδρείου διαφώνησαν με την απόφαση συγκρότησης προεδρείου και ζήτησαν μέσα στις επόμενες ημέρες τη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου, ώστε να υπάρξει ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος, προκειμένου να επεξεργαστούν τα θέματα και να διαμορφώσουν τεκμηριωμένες προτάσεις ενώ ''καταγγέλλουν την αλλοίωση των ποσοστών που έλαβαν οι συνδυασμοί στις εκλογές της ΕΣΕΕ, όπως αυτά παρουσιάστηκαν μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου, τα οποία υπολογίστηκαν με βάση τις έδρες που έλαβε ο κάθε συνδυασμός και όχι με βάση τις ψήφους'' όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Κίνησης Εμπόρων.

Η Πανελλήνια Κίνηση Εμπόρων σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι δηλώνει αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα κινείται στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων και της προάσπισης των συμφερόντων των μικρών και μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων ''αλλά ταυτόχρονα δηλώνει την πλήρη αντίθεσή της σε κάθε λογική μετατροπής της ΕΣΕΕ σε ένα κλειστό κλαμπ που εκφράζει και υπηρετεί τις θέσεις και τα συμφέροντα ενός συγκεκριμένου πολιτικού χώρου''.

Πηγή Ημερησία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης