Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κείμενο 11 σημείων για το ασφαλιστικό .

8 Δεκέμβριου 2009
  • Πρεμιέρα την Τρίτη, της επιτροπής των 11 επιστημόνων που επελέγησαν από τους φορείς και την κυβέρνηση για να επεξεργαστούν τις προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων του ασφαλιστικού.
Κείμενο 11 σημείων για το ασφαλιστικό .

Πρεμιέρα την Τρίτη, της επιτροπής των 11 επιστημόνων που επελέγησαν από τους φορείς και την κυβέρνηση για να επεξεργαστούν τις προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων του ασφαλιστικού.

Ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να καταθέσει κείμενο έντεκα σημείων προς συζήτηση.

Ξεχωριστά και με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου θα γίνει η συζήτηση για το ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Ρωμανιάς, επιστημονικός συνεργάτης ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ είπε ότι έχουν τεθεί πέντε ενότητες αποφάσεων.

Τόνισε ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε ούτε καν στη δεύτερη αν δε λυθεί το πρώτο ζήτημα, από που θα δοθούν τα χρήματα για τη χρηματοδότηση.

Είπε επίσης ότι έχουν τεθεί κόκκινες γραμμές, καθώς δεν γίνεται συζήτηση για θέματα όπως η αύξηση των ορίων ηλικίας ή μείωση των συντάξεων.

Διευκρίνισε ότι η επιτροπή έχει ορίζοντα μέχρι τις 30 Απριλίου 2010 και έως το καλοκαίρι του ίδιου έτους θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από τη Βουλή η όποια αλλαγή.

www.kathimerini.grΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης