Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κ.Πιερρακάκης : Φέτος η ψηφιακή υπογραφή για τους λογιστές - Άμεσα θα υλοποιηθεί η διασύνδεση ΓΕΜΗ με ΑΑΔΕ

5 Απρίλιου 2021 Σχόλια
Κ.Πιερρακάκης : Φέτος η ψηφιακή υπογραφή για τους λογιστές - Άμεσα θα υλοποιηθεί η διασύνδεση ΓΕΜΗ με ΑΑΔΕ
H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Για την αναπαραγωγή χρειάζεστε άδεια από τον δημιουργό


Ο Υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης μίλησε στην διαδικτυακή συνάντηση  που διοργάνωσε η ΠΑ.Ε.Λ.Ο. και ανέφερε ποια είναι τα επόμενα άμεσα βήματα για την διασύνδεση των υπηρεσιών του δημοσίου αλλά και γενικά τις υπηρεσίες ψηφιοποίησης του δημοσίου.

Ο Υπουργός ανέφερε ότι άμεσα θα ξεκινήσει η διασύνδεση του Γ.Ε.ΜΗ. με την Α.Α.Δ.Ε. για μεταβολές όπως οι αλλαγές στο κεφάλαιο, στα διοικητικά συμβούλια, στην εκπροσώπηση κ.λπ. Η διασύνδεση θα γίνει και για τον Ε.Φ.Κ.Α., ωστόσο η «άσκηση» αυτή είναι λίγο πιο δύσκολη γιατί ο Ε.Φ.Κ.Α. δεν είναι πλήρως μηχανογραφημένος.

Ο κος Πιερρακάκης σημείωσε επίσης ότι από τη χρηματοδότηση μέσω του ταμείου Ανάκαμψης θα δημιουργηθεί το νέο Taxis και το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ

Τέλος ο Υπουργός τόνισε ότι «αξιολογώντας τον ρόλο που έχουν παίξει οι λογιστές τον προηγούμενο χρονικό διάστημα, σε ένα από τα υφιστάμενα έργα τα οποία τρέχουμε προτιθέμεθα στην προαίρεση του έργου να πάμε και να προμηθευτούμε ψηφιακές υπογραφές για τον κλάδο των λογιστών. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχουμε πει δημόσια αλλά είναι κάτι το οποίο προτιθέμεθα να κάνουμε φέτος».


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης