Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παράταση καταβολής δόσεων ρύθμισης ασφαλιστικών εισφορών εργοδοτών απαιτητών έως 28/2/2021

2 Μάρτιου 2021 Σχόλια
Παράταση καταβολής δόσεων ρύθμισης ασφαλιστικών εισφορών εργοδοτών απαιτητών έως 28/2/2021
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
New Page 7


Δημοσιεύθηκε απόφαση του υπ. Εργασίας σχετικά με την παράταση προθεσμίας καταβολής των δόσεων ενεργών ρυθμίσεων ασφαλιστικών εισφορών επιχειρήσεων και εργοδοτών στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του κορωνοϊού COVID -19.

Η απόφαση αφορά την παράταση κατά ένα μήνα της προθεσμίας καταβολής των δόσεων ενεργών ρυθμίσεων ασφαλιστικών εισφορών, απαιτητών έως 28/2/2021 καθώς και την παράταση της προθεσμίας όλων των επόμενων μηνιαίων δόσεων της κάθε ρύθμισης κατά έναν (1) μήνα.

Δικαίωμα υπαγωγής στην ρύθμιση έχουν οι επιχειρήσεις ή εργοδότες που:

α) Απασχολούν μισθωτούς που αμείβονται με μισθό ή ημερομίσθιο, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου ή ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μειωμένη ή εκ περιτροπής απασχόληση,

β) έχουν ενεργό, κύριο κωδικό δραστηριότητας στις 05/11/2020, ή των οποίων τα ακαθάριστα έσοδα ενεργού κατά την 05/11/2020 κωδικού δευτερεύουσας δραστηριότητας, από τους αναφερόμενους στο συνημμένο πίνακα της απόφασης του υπ.εργασίας, όπως αυτά προκύπτουν από την αρχική δήλωση φόρου εισοδήματος φορολογικού έτους 2018 είναι μεγαλύτερα από τα ακαθάριστα έσοδα που αντιστοιχούν στον κύριο ΚΑΔ στις 05/11/2020.


Δείτε την απόφαση στο φορολογικό αρχείο του κόμβου







Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης