Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σήμερα η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις covid Ιανουαρίου 2021

1 Μάρτιος 2021
Σήμερα η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις covid Ιανουαρίου 2021
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
➼ Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για την υποβολή  δηλώσεων από τους εκμισθωτές ακινήτων των οποίων το μίσθωμα μειώνεται ή δεν καταβάλλεται για τον μήνα Ιανουάριο 2021 (δηλώσεις Covid)

➼ Δείτε επίσης την σχετική απόφαση με τους ΚΑΔ πληττόμενων επιχειρήσεων για Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021

➼ Σήμερα επίσης λήγει και η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή τελών κυκλοφορίας έτους 2021 αλλά και για την κατάθεση πινακίδων [Σχετική απόφαση: Α.1041/2021]

➼ Δείτε και πληροφορηθείτε από το Ημερολόγιο του κόμβου τις λοιπές υποχρεώσεις που λήγουν σήμερα 1.3.2021

➼ Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η παράταση που έχει δοθεί στην ΑΠΔ Ιανουαρίου ΔΕΝ αφορά την  υποβολή ΑΠΔ οικοδομοτεχνικών έργων μηνός Ιανουαρίου 2021, που πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 01/03/2021.

➼ Δείτε το σχετικό άρθρο του κόμβου με όλες τι παρατάσεις που έχουν δοθεί

➼ Τέλος από σήμερα (1.3.2021) έως και αύριο (2.3.2021) εκκινεί η προθεσμία για υποβολή αναστολών, διορθώσεων και ορθών επαναλήψεων μηνός Ιανουαρίου 2021, καθώς η υποβολή δηλώσεων για το μηχανισμό Συν-Εργασία. Δείτε την σχετική ανακοίνωση του υπ.εργασίας με όλες τις προθεσμίες αναστολών
Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης