Αποτελέσματα live αναζήτησης

'Εφοδοι σε γιατρούς στο Κολωνάκι. Πίνακας με τα εισοδήματα που δηλώνουν.

20 Νοέμβριος 2009
'Εφοδοι σε γιατρούς στο Κολωνάκι. Πίνακας με τα εισοδήματα που δηλώνουν.
  • Ελεγκτικές εφόδους σε 151 γιατρούς που έχουν ιατρείο στο Κολωνάκι ξεκίνησε σήμερα η Εφορία μετά τα εισοδήματα φτώχειας που δηλώνει η συγκεκριμένη κατηγορία σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΓΠΣ.
Εφοδοι σε γιατρούς στο Κολωνάκι. Πίνακας με τα εισοδήματα που δηλώνουν.

Ελεγκτικές εφόδους σε 151 γιατρούς που έχουν ιατρείο στο Κολωνάκι ξεκίνησε σήμερα η Εφορία μετά τα εισοδήματα φτώχειας που δηλώνει η συγκεκριμένη κατηγορία σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΓΠΣ.
 
Οι 30 από τους γιατρούς αυτούς,  δηλώνουν ετήσια εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ, άλλοι 30 μεταξύ 10.000 και 20.000 ευρώ και άλλοι τόσοι περίπου μέχρι 30.000 ευρώ.
 
Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου θα ακολουθήσουν έλεγχοι και σε άλλες επαγγελματικές κατηγορίες και δεν αποκλείεται να δοθούν στη δημοσιότητα και οι σχετικές λίστες φοροφυγάδων εφόσον το επιτρέπει ο νόμος.

Ο υπουργός ανέφερε ότι δεν είναι στις σκέψεις της κυβέρνηση η επαναφορά των αντικειμενικών κριτηρίων αλλά η όσο το δυνατόν πιστότερη καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων των φορολογουμένων στη φορολογική δήλωση.


Πηγή ΗμερησίαWant to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης