Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΒΕΑ: Σε λάθος κατεύθυνση κινείται ο προϋπολογισμός

19 Νοέμβριος 2009
  • Σε λάθος κατεύθυνση κρίνει ο επιχειρηματικός κόσμος ότι κινείται ο προϋπολογισμός, ενώ αντίθετα κρίνει ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα για τον Τειρεσία. Ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα οικονομικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση δήλωσε:
ΕΒΕΑ: Σε λάθος κατεύθυνση κινείται ο προϋπολογισμός              
 
Σε λάθος κατεύθυνση κρίνει ο επιχειρηματικός κόσμος ότι κινείται ο προϋπολογισμός, ενώ αντίθετα κρίνει ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα για τον Τειρεσία.  Ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα οικονομικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση δήλωσε:

«Η χώρα για να βγει από την κρίση και να λύσει τα δημοσιονομικά της προβλήματα απαιτείται να ακολουθήσει ένα μείγμα οικονομικής πολιτικής από το οποίο δε θα πρέπει να απουσιάζουν τα διαρθρωτικά μέτρα.

Δυστυχώς, ο προϋπολογισμός που παρουσιάστηκε χθες στο υπουργικό συμβούλιο εξακολουθεί να είναι προς λάθος κατεύθυνση. Είναι πολύ πιθανόν, όπως έγινε και με το προσχέδιο του προϋπολογισμού, να απορριφθεί από την Κομισιόν.

Σχετικά με το «χαλαρό» Τειρεσία, είναι ένα μέτρο που κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά στην εφαρμογή του απαιτείται μεγάλη προσοχή για να ξεχωρίσει “η ήρα από το στάρι”.

Σε ό,τι αφορά τις εξαγγελίες για την αναδιάρθρωση του ΕΣΠΑ και του ΤΕΜΠΜΕ, ο επιχειρηματικός κόσμος αναμένει να δει στην πράξη να υλοποιούνται. Είναι θετικό, ωστόσο, ότι θα επιχειρηθεί η απλοποίηση των διαδικασιών χρηματοδότησης καθώς και η διοχέτευση στην αγορά σημαντικών κονδυλίων, άνω των 10 δισ. ευρώ».  
Πηγή: Express.gr

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης