Αποτελέσματα live αναζήτησης

Π.Δ.Σ.Ο.: Να δοθεί άμεσα παράταση της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης χορήγησης της επιστρεπτέας προκαταβολής 6

Π.Δ.Σ.Ο.: Να δοθεί άμεσα παράταση της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης χορήγησης της επιστρεπτέας προκαταβολής 6
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ
(Π.Δ.Σ.Ο.)


ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 6.


Στις 22/02/2021 λήγει η υποβολή της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6, στην πλατφόρμα της Α.Α.Δ.Ε myBusinessSupport.

Είναι επιτακτική η παράταση της ανωτέρω ημερομηνίας για λόγους ανωτέρας βίας. Λόγω του έντονου καιρικού φαινομένου «Μήδεια» που επηρέασε σχεδόν όλη τη χώρα από τις 15/02/2021 ήταν πρακτικώς αδύνατη τόσο η συλλογή των πρωτογενών στοιχείων που είναι απαραίτητα για καταχώρηση των εσόδων στην πλατφόρμα  myBusinessSupport των επιχειρήσεων, όσο και η καταχώρηση των ήδη συγκεντρωμένων παραστατικών στα λογιστικά γραφεία (μη δυνατότητας πρόσβασης του ανθρωπίνου δυναμικού σ ‘αυτά , μη ύπαρξη ηλεκτρικού ρεύματος και διαδικτύου).  

Επομένως είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ολοκληρωθεί η υποβολή της Επιστρεπτέας 6 για το σύνολο των επιχειρήσεων που είναι πραγματικά δικαιούχοι.

Ζητούμε άμεσα από το Υπουργείο Οικονομικών να προβεί σε παράταση της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης χορήγησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6.


Η Γραμματεία της ΠΔΣΟ - ΠΑΣΚΟ & Σ.Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης