Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ.Χριστόπουλος - Δηλώσεις Covid: Κάτι καινούργιο έχει η εφαρμογή

Γ.Χριστόπουλος - Δηλώσεις Covid: Κάτι καινούργιο έχει η εφαρμογή


Γιώργος Χριστόπουλος: Δηλώσεις Covid: με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμέναμε να ανοίξει (και άνοιξε πριν λίγο) σήμερα η εφαρμογή για τη δήλωση Covid από τους εκμισθωτές, για την 100%, ή κατά 40% μείωση ενοικίων που θα κάνουν για τον Ιανουάριο στους δικαιούχους μισθωτές επαγγελματικών μισθώσεων και στους δικαιούχους ενοικιαστές κύριας κατοικίας και φοιτητικής κατοικίας εργαζόμενων που έχει ανασταλεί η σύμβαση εργασίας τους, σύμφωνα με τους ΚΑΔ της πρόσφατης Υπ. Απόφασης Α.1025/2021.


Παράλληλα περιμένουμε να δούμε τις υποσχέσεις του Διοικητή της ΑΑΑΔΕ, κ. Γιώργου Πιτσιλή, καθώς παρακολουθεί την εξέλιξη από χθες, της δουλειάς που κάνει για την εφαρμογή το επιτελείο της Γ.Δ.ΗΛΕ.Δ. και της για όλα φροντίζουσας Σοφίας Σεχπερίδου.
Κάτι καινούργιο έχει η εφαρμογή από αυτά που επίμονα ζητάει ο μαχητικός πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ, η ΠΟΦΕΕ και η ΕΦΕΕΑ. Δείτε τις διευκολύνσεις αυτές και επιβεβαιώσετε το μη το ματιάσουμε.

 
Με εκτίμηση,

Γιώργος Χριστόπουλος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης